Український виконавець Валерій Харчишин розповів, як проводжав сина на війну: “Який ти воїн?”

Старший син Валерія завжди був проти зброї та насильства. Проте, відчувши загрозу країні та власній родині не вагаючись вступив до лав ЗСУ.

Музикант Валерій Харчишин поділився особистими переживаннями. Його старший син Дмитро став на захист України у лавах ЗСУ. Хлопцю 25 років. Дмитро встав на захист держави ще на початку повномасштабної війни. Валерій пишається сином, але дуже хвилюється за його життя.

Харчишин розповів, як сина на війну проводжав
Харчишин розповів, про розмову з сином

Артист розповів про розмову з сином та повідомив її деталі на YouTube-каналі “Кар’єрист”. Виконавець запевняв сина, що він має думати й про безпеку родини. Проте спадкоємець був налаштований рішуче. Вже 24 лютого хлопець вирушив до військкомату Житомиру. А ввечері повернувся додому зі зброєю.

Харчишин розповів, як сина на війну проводжав
Харчишин поділився переживаннями про сина

Батько на прикладі старої рушниці намагався пояснити Дмитру, як працює зброя, як вона розбирається та збирається. Адже, раніше син категорично не визнавав насилля. Закінчив факультет філософії.

Валерій Харчишин розповів, як сина на війну проводжав
Валерій Харчишин розповів, як сина на війну проводжав

Харчишин не розумів, як його дитина зможе стати військовослужбовцем. Навіть бувши дитиною, хлопець не грався у “війнушки”. Тому неабияк хвилювався за сина. Згодом Валерій побачив, його первісток став мужнім та рішучим, подорослішав та став справжнім чоловіком.

“Ми бачимось, то це вже виходить до мене чоловік, реально чоловік. А я цивільний” – пояснив співак.

Харчишин розповів, як сина на війну проводжав
Харчишин поділився, як проводжав сина до ЗСУ

Нагадаємо, фронтмен гурту “Друга ріка” має трьох дітей. Колишня дружина співака – Юлія Кузьмінська разом з два молодшими синами знаходиться за кордоном. Завдяки турам по Європі Харчишину вдається бачитися з дітьми.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?