Тепер дружину покинув він: Тарас Тополя поїхав від дітей і Alyosha, які заради нього все кинули в США

Співачка Alyosha разом із дітьми повернулась до України із США. Після довгої розлуки з фронтменом гурту "Антитіла", що тривала півтора року, сім'я все-таки возз'єдналась. Проте Тополя має інші справи

Про ревнощі та розлуку

23 вересня на телеканалі СТБ вийшло інтерв’ю, де зіркове подружжя поділилось усіма подробицями та переживаннями щодо розлуки.

Альоша разом із дітьми жила у приватному будинку, який належав мамі Тараса Тополі, що у Нью-Джерсі. За словами співачки, умови були чудові, проте ще в перший місяць перебування в Америці, Олена думала про повернення на Батьківщину. Найбільшим викликом для зірки було життя без чоловіка

На запитання яка була реакція у батька, коли діти та дружина нарешті повернулись, Тарас Тополя зізнається:

“я взагалі не люблю розгардіяш, але зараз просто кайфую від того, що все не на місцях. Все розкидано дітьми, регіт, шум.”

Родина радіє, що найважчий період розлуки вже позаду. Альоші така пауза далась важко, співачка ділиться, що ревнувала та мала певні тривожні думки. Відокремленість від чоловіка стала справжнім випробуванням, адже увесь цей час Тополя жила зі свекрухою та трьома маленькими дітьми. Як повідомляла раніше Олена, певні непорозуміння з матір’ю Тараса періодично відбувались.

Тарас Тополя розлучається з сім'єю та летить до США
Тарас Тополя розлучається з сім’єю та летить до США

Артистка мала побоювання щодо зради з боку чоловіка, на що фронтмен “Антитіл” відповідає:

“я колись прийняв рішення, чоловіче, що це моя кохана і це моя супутниця на життя. Я дав слово, у нас троє дітей”

Та розповідає, що з Альошею має обіцянку. Якщо зрада все ж таки станеться, то приховуватись це не буде.

Пара каже, що після сварок, на примирення перша йде Олена. Як пояснює співачка:

“Бо я частіше винна.”

Нова розлука

Днями Тарас Тополя разом і гуртом відправився у великий тур, що триватиме близько двох місяців. “Антитіла” відвідають такі країни як: США, Канада, Нова Зеландія, Австралія, а також проведуть серію концертів у Європі. Гурт планує привезти кошти на тисячі аптечок для ЗСУ.

Alyosha також не залишається осторонь. Співачка повертається до музичної кар’єри. Нові релізи вже анонсовані.

Олена Тополя випустила пісню, що отримала назву “Сила України”. Це колаборація із виконавцем Emigrant. Проєкт має благодійну мету, як повідомляє співачка, уся монетизація йде на допомогу ЗСУ.

На жаль, час розлуки настав. Вчора зіркова сім’я оприлюднила фото, на яких діти проводжають Тополю в тур. Дружна підписує фото:

“Вклав Марійку спатки і в дорогу.
Бажаємо успіхів в турі і міцного здоров’я. Ми чекаємо на тебе вдома…”

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.