Ані Лорак вперше розповіла про свої почуття до Філіпа Кіркорова та зізналася, що вони перетнули межу дружби

Неодноразово Ані Лорак та Філіпа Кіркорова підозрювали у романі. Їхні стосунки здавалися настільки теплими та ніжними, що жодного іншого пояснення фанати знайти не могли.

Після Євробачення Філіп Кіркоров та Ані Лорак стали справжніми друзями. Зірки при цьому проявляли солідарність завжди. Яку лінію поведінки один артист би не прийняв, інший буде його підтримувати.

Подейкують, що після 24 лютого саме російський поп-король наполіг на тому, аби Кароліна не говорила про свою проукраїнську позицію. Однак, які справи були насправді достеменно невідомо.

Ані Лорак розповіла про свою дружбу з Філіпом Кіркоровим

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Ані Лорак розповіла про свою дружбу з Філіпом Кіркоровим

Дружба цих двох триває вже 16 років. І за ці 16 років сталося багато змін. Наприклад, обидва стали батьками. Ані Лорак похрестила дочку поп-короля, а він в свою чергу не шкодує жодних грошей, аби потішити спадкоємицю своєї подруги Софію, яка народилася у шлюбі з Муратом Надчаджиоглу.

До речі, подейкують, що саме турок став причиною того, що між артистами не сталося кохання і момент, коли між ними запалилася іскра пройшов дарма. Так, в час цього зближення артистка дійсно будувала стосунки з бізнесменом родом з Ізміру.

Впродовж декількох років Кароліна і Філіп тим не менш поводили себе так, наче от-от зійдуться. Окрім того поп-король створив кліп, в якому цілується зі своєю подругою. Нещодавно Кароліна вперше за багато років дала ексклюзивний коментар, в якому пояснила, що ж між ними насправді.

“Нашій дружбі вже 15 років. Але дружба, як почалася з Євробачення, так і триває до сьогодні. Це вже мій родич. Я думаю, що Філіп певною мірою мені замінив брата. Тому що він завжди зі мною, щоб не трапилося. Я знаю, що навіть якщо вночі зателефоную, то він прийде на допомогу”, – заявила Лорак.

Примітно, що один брат Ані Лорак загинув на війні в Афганістані, а інший на даний момент знаходиться в країні, в якій ведуться військові дії. Тим не менш, у Ані Лорак знайшлося місце в серці для іншого названого брата, поки рідний проживає зовсім не найкращі часи для себе.

Зараз Філіп привертає до себе увагу зовсім незвичайною поведінкою. Втім, сам артист говорить про те, що з ним все в порядку і він змінюється заради своєї коханої людини, особистість якої не розкриває.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.