Поки Аліна Гросу в США, місце під сонцем зайняла Ассоль: зблизилася з Потапом і Настею Каменських

В українському шоу-бізнесі є лише дві співачки, з якими публіка знайома не просто давно, а слідкує за ними з самого дитинства. Невже між Гросу та Ассоль досі є конкуренція?

Аліну Гросу та Ассоль тривалий час вважали найголовнішими конкурентками, адже вони були єдиними співачками-дітьми, що швидко прославилися і стали суперзірками у дуже юному віці. Безумовно, в обидвох не бідні сім’ї, які дали можливість дівчатам просуватися з раннього дитинства. Також обидвом довелося пережити тривалу перерву у творчому житті через навчання та інші обставини.

Поки Аліна Гросу в США, місце під сонцем зайняла Ассоль

Аліна Гросу показала, як виглядає колишній чоловік Олександр Комков
Поки Аліна Гросу в США, місце під сонцем зайняла Ассоль

Втім, Аліна повернулася на сцену швидко, і після тривалої роботи над собою та репертуару змогла побудувати успішну кар’єру. В Ассоль все вийшло не так однозначно. Дівчинку хоча і дуже любили, з сценою в дорослому віці не склалося, і вона намагалася повернутися неодноразово. Але раз у раз щось заважало їй досягти у цьому питанні успіху.

Після початку повномасштабної війни в Україні все кардинально змінилося. Аліна Гросу наприкінці 2022-го виїхала з України та оселилася в Сполучених Штатах Америки, за її словами, тимчасово. І хоча за цей період вона продовжувала працювати над піснями, фізична відсутність дала свої плоди. Тим часом Ассоль зробила серйозний прорив, адже з’явилася у кліпі з дуетною піснею з Настею Каменських.

Вже з’явилася інформація про те, що дівчина заплатила дуже круглу суму за те, аби її продюсував Потап. І саме таким чином, мовляв, змогла влаштувати настільки круте співробітництво. Блогер Богдан Беспалов повідомляв, що гроші продюсеру були заплачені ще до війни, але не зміг влаштувати обіцяна просування, тож вирішив владнати це питання швидко за допомогою своєї дружини. Безумовно, кліп привернув увагу та активно збирає перегляди.

Поки Аліна Гросу в США, місце під сонцем зайняла Ассоль

Можливо, на цей раз дівчина зможе прорватися вперед та влаштувати свою кар’єру. Тим паче, що тепер нею займається людина, яка змогла дати старт багатьом артистам.

Аліна Гросу тим часом нібито не поспішає повертатися назад і не боїться конкуренції. Тим паче, що зараз вона є повсюди.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.