Захоплений погляд, сповнений почуттів: Андрій Данилко показав реальні стосунки з мамою Сердючки Білоконь

Чутки про роман між Андрієм Данилком та акторкою Інною Білоконь, що грає маму Вєрки Сердючки, ширяться вже досить давно. Колеги часто діляться спільними фото та навіть відеозаписами з поцілунками.

Особисте життя зірок

Андрій Данилко

В минулому, артисту приписували романи з різними співачками, з якими він співпрацював. Інна Білоконь також потрапила в цей список.

Був випадок, коли в ЗМІ з’явилася новина про те, що Білоконь і Данилко одружилися. Спочатку зірки утримались від коментарів, проте  згодом Інна повідомила, що знаходиться у шлюбі з іншим чоловіком, а з Андрієм акторку пов’язують дуже теплі дружні стосунки, які тривають вже більше 10 років.

Чутки про гомосексуальність

Яскравий сценічний образ чоловіка викликав неоднозначну реакцію у глядачів та громадськості. Аудиторії це здавалося епатажним та неординарним, тому викликало чутки про можливу гомосексуальну орієнтацію Андрія Данилка.

Але з часом артист втомився від обговорень та вирішив розставити всі крапки над “і”. Він заявив, що любить жінок, але поки не зустрів свою долю.

Інна Білоконь

54-річна Інна Білоконь, більш відома за своєю роллю мами Сердючки, успішна не лише в акторстві на великій сцені, а й у особистому житті. Зі своїм майбутнім чоловіком артистка познайомилась ще в юності. Олег Білоконь вже понад 26 років у щасливому шлюбі з Інною. Подружжя має спільну доньку Яну.

Андрій Данилко показав справжні почуття до мами Сердючки Білокінь
Андрій Данилко показав справжні почуття до мами Сердючки Білокінь

Родина часто ділиться фото з подорожей, проводить час на природі або відпочинку. Інна Білоконь завжди була дуже обережною, щодо деталей про справи у сім’ї. Проте відомо, що у них є бізнес пов’язаний з розведенням породистих собак.

Нове спільне фото

Не дивлячись на наявність провокаційних фотографій, які час від часу з’являються в Мережі, офіційних підтверджень романтичних стосунків між Білоконь та Данилком немає.

24 вересня у своєму Instagram Андрій Данилко відзвітувався про завершення туру. Співак додає миле фото на якому позує разом з Білоконь. Колеги з ніжністю дивляться одне на одного та прикриваються трояндами.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.