“Це до мужика”: Нікітюк після виходу нового сезону “Хто зверху?” натякнула на стосунки – для Буше 10/10

Ведуча Нового каналу Леся Нікітюк наразі є однією з найуспішніших телевізійних працівниць, однак знаменитість зізнається, що їй довелося пройти тернистий шлях, навіть ціною особистого життя.

Леся Нікітюк без перебільшень стала обличчям Нового каналу, втім, до початку телевізійної роботи вона намагалася реалізуватися в кар’єрі гумористки. Варто зазначити, що саме з того часу її українська публіка і почала визнавати, адже та хмельницька простота, щирість та жарти почали охоплювати все більшу аудиторію прихильників.

Перший успіх Лесі Іванівні принесла мандрівна програма світом “Орел і Решка”, де її колегою по зніманнях став Андрій Бєдняков. Відтоді амбіційна дівчина почала відчувати, що її кар’єра почала набирати стрімких обертів, а згодом проєкт “Хто зверху?” на Новому каналі привів знаменитість на самий п’єдестал успіху.

Леся Нікітюк обійшла Арестовича і Кіма
Нікітюк натякнула на стосунки

Однак така слава мала значний вплив на особисте життя зірки. Леся Нікітюк до останнього тримала в суворій таємниці всі деталі минулого, і лишень нещодавно поспілкувалася відверто з підписниками на цю тему. Телеведуча зізналася, що наразі виступає за стосунки без прив’язок, тобто вільного типу, а також згадала за чутки, що ширилися Мережею про роман з режисером чи оператором, знову натякнувши, що це не відповідає дійсності.

Нікітюк натякнула на стосунки

Проте Леся Нікітюк, не маючи ще того самого, обожнює жартувати на цю тему в соціальній мережі Instagram. Зокрема, медійність нещодавно побачила в саду метелика та напророчила собі, що це до появи чоловіка в її житті. Тож, схоже, що Леся Іванівна таки готова до початку нової романтичної історії з майбутньою долею:

“Бачили.. В мій ЛесяСад прилетів перший метелик.. Це до мужика”.

Нікітюк натякнула на стосунки

Нагадаємо, що 21 вересня відбулася прем’єра нового сезону “Хто зверху?” з новим ведучим Богданом Шелудяком або Буше, адже саме він так підписаний у своїх соціальних мережах. На початку знімань програми, Лесі та Богдану вже стигли приписати роман, утім, вони самі переконують, що залишаються тільки колегами.

Богдан Шелудяк після обговорення жіночої краси в шоу “Мекнув-питайте” в гостях у Володимира Остапчука потрапив до гучного скандалу, тому українці ще досі згадують чоловікам їхні слова та позицію.

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?