Ані Лорак пішла проти колишнього чоловіка і прийняла рішення щодо їхньої дочки: Мурат Налчаджиоглу вражений

Знаменита російська співачка Ані Лорак здивувала мережу витівкою на свій день народження. Артистка втягнула у свої негаразди єдину дочку.

Як відомо, у стосунках з Муратом Налчаджиоглу у Кароліни народилася дочка Софія. Дівчинка є єдиною спадкоємицею артистки і на даний момент вже вступає у підліткову фазу дорослішання. Дівчина неймовірно схожа на свою турецьку бабусю, активно налагоджує спілкування з батьком, який не так давно одружився, а також пробує себе у нових сферах. Наприклад, нещодавно вона вийшла на велику сцену поруч зі своєю матір’ю. Втім, у цієї історії є інша сторона медалі.

Ані Лорак пішла проти колишнього чоловіка

Ані Лорак стала посміховиськом
Ані Лорак пішла проти колишнього чоловіка

Після початку повномасштабної війни в Україні від Кароліни очікували чіткої української позиції. Втім, артистка не тільки не підтримала свою батьківщину, але й намагалася лягти на дно. Вона видалилася з соціальних мереж, втекла з російської федерації тривалий час не виходила на зв’язок.

Лише наприкінці 2022-го Лорак повернулася до москви та відновила свою діяльність. У зв’язку з цим критика поведінки артистки зросла у багато разів, хоча здавалося, що більше хейту створити на її адресу просто неможливо. Колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу також не схвалив її дій. Сам бізнесмен проживає в Києві, і бачив усі події власними очима.

Однак, Лорак не тільки не дослухається до думок своїх співвітчизників та продовжує фінансувати війну, але й втягнула в усе це свою дочку Софію, яка нещодавно також вийшла на сцену. Здавалося б час зовсім недоречний, у Кароліни є серйозні репутаційні проблеми і долучати до цього спадкоємицю було-б нерозумно. І тим не менш, Софія все ж таки опинилася зі своєю мамою в одному човні. Що з цього вийде буде видно згодом.

Ані Лорак пішла проти колишнього чоловіка

Нвгадуємо, у новому інтерв’ю однієї з російських передач артистка заявила, що фінансово підтримує російський фонд, який займається депортованими дітьми із Запоріжжя та Донбасу. Лорак готується найближчим часом дати концерт у москві, а частину грошей із цього виступу передасть у цей фонд.

Також зрадниця додала, що цей “фонд” займається дітьми, які постраждали від “усієї цієї ситуації”.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.