Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова покинула чоловіка: забрала дитину та вирушила в затяжну дорогу

Блогерка Катерина Репяхова оприлюднила теплі кадри прощання з чоловіком Віктором Павліком, який на деякий час залишиться сам вдома, оскільки на жінку з сином Михайлом вже чекає відпочинок.

Катерина Репяхова стала однією з тих жінок, які навчилися з гумором реагувати на осуд з боку суспільства та доводити, що кохання різницею у 28 років, попри критику та неприйняття пересічних громадян, таки існує.

Нещодавно 29-річна блогерка закликала коментаторів вгамуватися, адже вони з чоловіком переживають разом вже 9 осінь, а люди досі не можуть заспокоїтися та порівнюють їх разом, як батько та донька.

Віктор Павлік розповів про свої шкідливі звички
Родина Віктора Павліка

Блогерка в доказ того, що дана різниця їм аж ніяк не заважає оприлюднила цікавий кадр, де Віктор сидить в шкіряній куртці на байку, натякнувши, що чоловік йде в ногу з часом та не боїться експериментів у зовнішньому вигляді.

Віктор Павлік

Однак і це ще не все, адже перед своїм від’їздом з сином Михайлом на відпочинок в Анталію, Катерина Репяхова замилувала користувачів соціальної мережі Instagram теплим прощанням з чоловіком. Блогерка показала романтичні поцілунки, обіймання, певні настанови від артиста коханій з важливим набором турецьких слів. Віктор вже почав сумувати за родиною, а тому буде з любов’ю очікувати на їхнє повернення.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова покинула чоловіка

Героїня нашого матеріалу розповіла, що на неї з Михасем чекає довгий маршрут: з Києва в Одесу, а потім з Одеси в Кишинів, а з Кишинева до Анталії. Розповіла, що син наразі поводиться жваво, активно, радіє всьому новому, однак він просто ще не уявляє, яка дорога на нього чекає попереду:

“Синочок ще не уявляє, яка дорога його чекає попереду. Літак у нас завтра о 3:40”.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова покинула чоловіка

Нагадаємо, що концертна директорка та блогерка Катерина Репяхова стала для українського співака четвертою дружиною. Жінка зізналася, що в їхніх стосунках був переломний момент, який привів пару до розставання. Проте вони змогли опанувати себе та зберегти своє кохання, закріпивши його вузлами шлюбу.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?