Остапчук з третьою дружиною в топіку, а Melovin в костюмі свині: образи зірок на премії “Музвар 2023”

Днями відбулась музична церемонія нагродження MUZVAR AWARDS 2023. Артисти та запрошені гості українського шоубізу вразили глядачів епатажними та провокаційними образами.

26 вересня в Києві відбулася музична премія MUZVAR AWARDS 2023. Дійство влаштували з метою нагородження молодих виконавців відзнаками за вагомий внесок у розвиток нової української музики.

Зірки українського шоубізнесу завітали на церемонію нагородження у неординарних, епатажних, місцями навіть провокаційних образах.

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Скандальна пара, яку так активно обговорюють користувачі Інтернету, була запрошена на церемонію. Подружжя прибуло у Жовтневий палац та продемонструвало яскраві образи, що чудово поєднувались між собою. Дівчина обрала сіро-блакитні кольори, на ній був короткий топ та довга спідниця, а довершував увесь образ класичний піджак. Її чоловік, телеведучий Володимир Остапчук був одягнений у синій класичний костюм з білою блузкою.

Епатажні образи українських зірок на премії Музвар
Епатажні образи українських зірок на премії Музвар

Melovin

Молодий виконавець обрав провокаційний костюм. Він був у образі свині, саме так артист вирішив метафорично зобразити чиновників, які наживаються на війні. Образ складався із класичного костюма, накладного живота та маски свині. У руках Мел тримав табличку із написом:

“Дайте гроші на ЗСУ, бо не вистачає на віллу”

У своєму телеграм-каналі артист поділився:

“Кожен образ та почуття які я метафорично подаю – це автопортрет мене або публіки в той чи інший період життя та змін в ньому. А одягати на себе образ поведінки оточення, це найцікавіше, не уважні сприймають це за мою сутність, а уважні читають в цьому закладені меседжі!”

Епатажні образи українських зірок на премії Музвар
Епатажні образи українських зірок на премії Музвар

Джамала

Джамала постала перед публікою в довгій чорній сукні з китицями на рукавах, від бренду LITKOVSKA. Співачка доповнила свій образ бежевим взуттям.

Також артистка здобула перемогу у категорії “Музичний діджитал-спадок”, за свій альбом “Qirim”.

Епатажні образи українських зірок на премії Музвар
Епатажні образи українських зірок на премії Музвар

Настя Каменських та Катерина Гуменюк

Відома артистка Настя Каменських з’явилась на дійстві без свого чоловіка Потапа, а у супроводі співачки SWOIIA. Артистки разом позували для фото на зеленій килимовій доріжці.

Каменських була у чорному платті, до якого підібрала жакет, тоді як Гуменюк обрала білий костюм і доповнила свій образ масивними золотими кільцями.

Епатажні образи українських зірок на премії Музвар
Епатажні образи українських зірок на премії Музвар

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.