Тоня Матвієнко народила позашлюбну дитину чоловіку, з яким познайомилася на “Голосі країни”: хто він

Відома українська співачка та спадкоємиця легенди вітчизняної естради Ніна Митрофанівна Матвієнко Тоня Матвієнко зустріла своє щастя на вокальному конкурсі.

Тоня Матвієнко — унікальний випадок в українському шоу-бізнесі, адже вона народила свою дочку у 16 років. Дівчинка Уляна з’явилася у доволі класичних обставинах: пара ще не була достатньо зрілою, щоб побудувати здорові та міцні відносини.

Близько 10 років артистка намагалася налагодити взаємини з батьком своєї дитини, але, врешті-решт, вирішила не триматися за нього. Коли дівчинка підросла з’явилася можливість будувати сценічну кар’єру, тож Тоня рушила на кастинг “Голосу країни”, і маючи неймовірний ніжний голос, вона, звісно, його пройшла.

Історія кохання Тоні Матвієнко

Які стосунки склалися між Арсеном та мамою Тоні Матвієнко
Історія кохання Тоні Матвієнко

З того моменту її життя кардинально змінилося, адже вона зустріла Арсена Мірзояна, який на той момент був одружений. Хімія між ними була настільки сильною, що відчувалася через екран. І хоча на виконавця вдома чекала дружина з дітьми, він не зміг протистояти чарівності нової знайомої.

Тоня Матвієнко зізналася, що справді стала розлучницею
Історія кохання Тоні Матвієнко

Після завершення конкурсу зірки рушили у концертний тур, який тривав рік. І під час гастролей їхній роман розвивався настільки стрімко, що після повернення Мірзоян прийняв рішення розлучитися з дружиною. Тоня завагітніла і народила своєму обранцю дівчинку Ніну.

Усі свої гроші Мірзоян залишив колишній сім’ї, а поселився у будинку Ніни Митрофанівни, хоча жінка була проти стосунків дочки з одруженим, не заважала їхньому щастю і змогла полюбити зятя, як сина.

Тоня в свою чергу докладає зусиль, щоб мати хороші взаємини з синами свого коханого. Сім’я часто їздить разом на відпочинок та різноманітні заходи.

Після початку повномасштабної війни в Україні Матвієнко довелося евакуюватися. Тоді розпочалося справжнє випробування для їхніх стосунків, яке шалена кількість сімей не пройшла. Тоня зізналася, що і в них сталася криза, але вони змогли її подолати.

Зараз сім’я разом, і хоча не переїхала на омріяну квартиру, як планувала до війни, їздить разом на концерти та публікує спільні кадри.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?