Після чуток про вагітність Надя Дорофєєва показала свій животик і розповіла правду: Кацурін буде вражений

Днями Мережу заполонили чутки про можливу вагітність відомої української співачки Наді Дорофєєвої. Артистка висловилась щодо пліток та опублікувала відео, де показала підписникам свій живіт.

Ексучасниця гурту “Время и Стекло”, Надя Дорофєєва, відреагувала на хвилю обговорень свого “цікавого стану”. Інформацію про можливу вагітність артистки почав поширювати блогер-пліткар Богдан Беспалов.

Плітки про вагітність

2 жовтня блогер опублікував відео на своєму YouTube каналі, де не міг не згадати про співачку. За словами Беспалова, його спільнота часто зачіпає теми, які згодом підтверджуються. Цього разу підписники контент-мейкера висунули гіпотезу про те, що Дорофєєва чекає на первістка.

Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про вагітність
Надя Дорофєєва прокоментувала чутки про вагітність

Обґрунтували вони це тим, що артистка почала ретельно підбирати ракурси для своїх публікацій у Instagram, а також зачастила із досить вільними образами. Підкріпило чутки й те, що Надя зовсім нещодавно висловлювалась про материнство. Зірка повідомляла, що готова стати мамою та навіть думала над вибором імені для майбутньої малечі. А визначальним фактом стало те, що нібито підписники Беспалова бачили Дорофєєву у спеціаліста з цих питань.

Реакція Наді Дорофєєвої

Веб-ресурси швидко підхопили та поширили новину. А вже ввечері того ж дня співачка опублікувала відео у TikTok з реакцією на чутки. Ось що пишуть шанувальники:

“Якби Надя народжувала кожного разу, як “була вагітна”. То вже отримала звання Матері героїні”

“Надя була б не Надя, якщо б не була вагітна вже 23 рази”

@nadyadorofeeva

Доброго раночку як то кажуть 😂

♬ Кохаю але не зовсім – nadyadorofeeva

Дорофєєва постала у короткому топі, тим самим довівши, що не приховує свій живіт. Таким невеличким відео, співачка спростувала дезинформацію, що пішла з відео Богдана Беспалова.

Нагадаємо, що в липні цього року Надя Дорофєєва одружилась з ресторатором Михайлом Кацуріним. Чоловік є батьком двох маленьких дітей. 7-річну доньку Олександру та 2-річного сина Івана народила його попередня дружина, блогерка Даша Кацуріна. З дітьми Кацурін не бачиться, наразі їх вихованням займається ексдружина.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.