“Я не вагітна, на жаль. Це неможливо”. Надя Дорофєєва приголомшила заявою про реальний стан свого здоровʼя

Надя Дорофєєва вперше відповіла, чому чутки про її вагітність не мають жодного сенсу. Артистка дала офіційний коментар в прямому ефірі радіо.

Надя Дорофєєва вже неодноразово отримувала запитання стосовно свого материнства. Як відомо, у свої 33 співачка жодного разу не ставала мамою, що неабияк хвилює її фанатів. Коли зірка була заміжнею за Володимиром Дантесом обидва говорили про те, що поки не готові. Мовляв, дітей не заводять не через кар’єру, а просто не складається.

При цьому колишній чоловік підкреслив, що це не пов’язано з філософією чайлдфрі, що пізніше сам і спростував. Лише після розлучення Дантес визнав, що дійсно не збирався ставати батьком.

Надя Дорофєєва приголомшила заявою про реальний стан свого здоровʼя

Надя Дорофєєва приголомшила заявою про реальний стан свого здоровʼя

Зараз Надя декілька місяців як дружина Михайла Кацуріна. І от мережею прокотилася новина щодо її вагітності. Артистка була дуже здивована почутим, але вже наступного дня дала офіційний коментар у ефірі “Нашого радіо”.

Вперше Надя заявила, що не може знаходитися у цікавому положенні і це пов’язано з її здоров’ям. Мовляв, під час такого стресу просто неможливо завагітніти.

“Я можу нарешті сказати вам правду – ні, я не вагітна, на жаль. Це неможливо з такими стресами. Треба брати відпустку”, – додала вона.

Варто відзначити, що її чоловік Михайло вже тричі батько. Він пережив два розлучення і має за своїми плечима великий батьківський досвід. Його екс-дружина Даша Кацуріна зараз виховує двох маленьких дітей, і що примітно, робить це разом з колишнім Наді Володимиром Дантесом, який нарікав себе чайлдфрі.

Зважаючи на велику любов ресторатора до дітей, не буде дивним, якщо співачка дійсно найближчим часом повідомить про майбутнє поповнення в сім’ї. Вагітність Наді, так само дуже бажана новина для шанувальників, як і вагітність Насті Каменських чи Тіни Кароль, з обмовкою лише на те, що у поп-діви вже ж син.

Але як би там не було, навряд у артистки вийде сховати свій стан, коли це станеться, адже шанувальники неабияк пильно слідкують за кожними змінами. Що вже казати про пресу!

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.