Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе, якого увела з сім’ї з трьома дітьми: деталі

Українська співачка зараз рідко з'являється у публічному просторі та майже не публікує оновлення у своїх соц. мережах, проте сьогодні Віра Брежнєва підтвердила розлучення з Костянтином Меладзе

Після початку повномасштабного вторгнення, відома українська співачка Віра Брежнєва стала зрідка з’являтись у публічному просторі. Не було ні звістки про її поточне місце перебування, плани на майбутнє чи інформації, щодо професійної діяльності артистки.

Шлюб із Меладзе

У жовтні 2015 року відбулася таємна весільна церемонія в Італії, де українська співачка Віра Брежнєва та російський композитор і музичний продюсер Костянтин Меладзе уклали шлюб.

На той час у італійській пресі з’явилася інформація про це дійство. Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе офіційно стали подружжям. За словами видавництва, ця подія проходила без пишного святкування, і лише найближчі друзі та родичі були свідками цього моменту в житті зіркової пари.

Після початку повномасштабного вторгнення, співачка зникла з усіх радарів. Проте згодом стало відомо де зараз Віра та чим вона займається.

Де зараз Віра Брежнєва

У прямому ефірі шоу “І грянув Грем” латиська співачка Лайма Вайкуле розповіла, що Віра Брежнєва переїхала до Риги. Наразі зірки живуть неподалік. Вайкуле розповіла, що українка планує виступити на благодійному фестивалі “Рандеву”, тож співачка не ховається та буде продовжувати свою діяльність в музичній сфері. За словами Лайми, Брежнєва має свідому позицію, підтримує Україну та бере участь у благодійних заходах. Усі зароблені гроші вона віддавала на допомогу ЗСУ.

Розлучення Віри Брежнєвої

Нещодавно Мережею почали ширитись чутки про можливе розлучення виконавиці з  Меладзе. Вперше про це заявив український блогер-пліткар Богдан Беспалов. У своєму телеграм-каналі він опублікував справжній ексклюзив. В дописі йшлось розлучення Віри та Костянтина.

“Так, ми розлучились рік тому і кожен з нас почав власний шлях”, – буцімто повідомляла співачка.

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе

Коментар Віри Брежнєвої

Сьогодні, 6 жовтня, Віра Брежнєва опублікувала пост на своїй сторінці в Instagram. Артистка анонсувала вихід нового альбому та додала символічний підпис, в якому згадала про розлучення.

“Війна, розлучення, трансформації, вдячність, музика та голос… все це в моєму першому міні-альбомі українською “ДЯКУЮ”.”

Можна зробити висновок, що артистка, дійсно, розійшлась із продюсером Меладзе.
Варто зазначити, що активна громадянська позиція Віри Брежнєвої та її підтримка України, ймовірно, стали однією з причин розлучення.

Наразі Віра Брежнєва продовжує свою музичну кар’єру та активно допомагає Україні.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.