Ольга Сумська розкритикувала Кондратюка за стягнення військової зарплати з Козловського: “Страшна ганьба!”

Конфлікт між Ігорем Кондратюком та Віталієм Козловським триває понад 10 років. Ольга Сумська прокоментувала новину про утримання частини коштів з заробітної плати військовослужбовця.

Конфлікт відомого виконавця Віталія Козловського та його експродюсера Ігоря Кондратюка  триває вже цілу вічність. Через непорозуміння в роботі співак вирішив припинити співпрацю. На цьому дружба чоловіків закінчилася. Кондратюк заборонив Віталію виконувати старі хіти та відсудив немалу кількість грошей. Під час інтерв’ю Славі Дьоміну співак зізнався, виплатити експродюсеру залишилося ще пів мільйона.

Сумська розкритикувала Кондратюка за стягнення з Козловського
Сумська розкритикувала Кондратюка за стягнення з Козловського

Після початку повномасштабного вторгнення співак отримав повістку. Зараз Віталій Козловський боронить Україну в лавах ЗСУ. Частину його заробітної плати, згідно з рішенням суду переводять Кондратюку. Про це повідомив Вадим Лисиця на своїй сторінці в Facebook.

Сумська розкритикувала Кондратюка за стягнення з Козловського
Сумська розкритикувала Кондратюка за стягнення з Козловського

В свою чергу, Ольга Сумська не змогла промовчати та висловила своє обурення. Жінка наголошує, дії Кондратюка – це сором та ганьба. Вона вважає, що Ігор вже давно мав би закрити цю тему, а стягувати кошти з волонтера та військового під час війни неприпустимо.

“Чи не стануть ці гроші,які він забирає у людини ,поперек горла?”, – написала Ольга.

Сумська розкритикувала Кондратюка за стягнення з Козловського
Сумська розкритикувала Кондратюка за стягнення з Козловського

Проте, не все шанувальники підтримали слова акторки. Деякі підписники встали на захист продюсера. Вони вважають, що Кондратюк діє згідна з законом, а Козловський вже давно мав би віддати борг.

“Козловський порушує авторські права і, захищаючи порушення, Ви риєте яму собі і іншим творчим людям. Перед законом всі рівні”, “Так ніби прийнято в шоубізі західного зразка. Для співака – це творчість, для продюсера – це бізнес.
Продюсер інвестує у співака, прокачує його, все організовує – звісно продюсер розраховує на прибуток. Якщо співак не згоден – він йде від продюсера. Але при цьому втрачає все, що продюсер дає” – написали підписники.

На коментарі Ольга відповідає однозначно. Жінка вважає, що в такий складний період люди мають шукати шляхи для порозуміння. А дії продюсера, на думку акторки, це звичайна помста.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?