“Там є причина”: Lama вперше розповіла про зраду Ані Лорак та пояснила, що насправді відбувається

Знаменита українська виконавиця Lama вперше дала коментар стосовно зради своєї колеги Ані Лорак та розповіла своє бачення даної ситуації. Вона дещо відрізняється від загальноприйнятої.

Зрада Ані Лорак була доволі болісно сприйнята українцями 2014-го, і здавалося б аудиторія мала бути готовою до того, що Кароліна не пожертвує своїми заробітками та комфортними життям у підмосков’ї заради Батьківщини. Однак, вона знову це зробила у 2022-му, коли після повномасштабного вторгнення зірки активно привертали увагу до війни.

Аби втекти від відповідальності та необхідності висловити свою громадську позицію Кароліна спочатку втекла з російської федерації, а пізніше і з соціальних мереж повністю видалившись. Втім, довго такою ситуація зберігатися не могла. Врешті-решт, Лорак повернулася і дала зрозуміти, що Україну не підтримає.

Lama вперше розповіла про зраду Ані Лорак

Ані Лорак спровокувала чутки про вагітність
Lama вперше розповіла про зраду Ані Лорак
 

Попри те, що серед українських зірок знайшлися інші зрадники Кароліну критикують набагато більше. Імовірніше за все, це пов’язано з минулою любов’ю публіки. Свого часу Лорак була українською поп-дівою.

Нещодавно її колега Lama дала ексклюзивний коментар та вразила трохи інакшою думкою на рахунок того, чим керувалася Лорак, коли повернулася в російську федерацію, розпочала зніматися та робити вигляд, наче на її батьківщині взагалі нічого не відбувається.

Дана думка прозвучала на YouTube-каналі Богдана Беспалова.

“Якщо глибше копнути, брати людські душі, Всесвіт, вищий рівень, у нас 50% людей на Землі – це боти. Це люди без душі. Я не про когось конкретно говорю, але це люди, які не мають душі і які взагалі не розуміють, що робиться. У них немає своєї голови, немає своїх думок. Є багато того, чого ми не знаємо. Щодо Лорак та інших артистів, ходять чутки, що там є причина, від чого це все пішло. Ми всього не знаємо, це не пішло на поверхню”

Варто відзначити, що свого часу у Лорак загинув рідний брат, з яким вона була дуже близькою. У першому інтерв’ю, яке вона дала після початку повномасштабноїного вторгнення Кароліна неодноразово нагадала про це, що викликало доволі бурхливу реакцію українців, адже і вони неодноразово нагадували співачці про її втрату. Але хто знає, можливо Кароліна натякала на те, що її родич свого часу помер за інтереси москви, які вона відстоює після нього?

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.