Померла легендарна Ніна Матвієнко: не дожила до перемоги та залишила після себе велику люблячу сімʼю

Померла Ніна Матвієнко. 8 жовтня сім'я легендарної української співачки повідомила сумну новину, яка розбила серця мільйонів фанатів артистки.

Вранці 8 жовтня Тоня Матвієнко повідомила трагічну новину: померла її матір Ніна Митрофанівна. Повідомлення застало шанувальників як грім серед ясного неба, адже нічого не передвіщувало цієї величезної втрати.

Покійна із запалом чекала перемоги України, підтримувала своїх шанувальників на цьому непростому шляху, виступала, творила, жила для своєї сім’ї та шанувальників.

Ніна Матвієнко розповіла, яке прізвище має донька Тоня
Померла Ніна Матвієнко

Померла Ніна Матвієнко

Відповідна публікація з’явилася на особистій сторінці дочки естрадної виконавці Тоні. У коментарях зірки та звичайні користувачі залишають свої співчуття сімейству.

Причина смерті Ніни Митрофанівни поки що невідома. Тоня обмежилася повідомленням про велику втрату. Покійній було 75 років.

На своєму шляху Матвієнко встигла зробити неймовірну кількість речей: вона сильно кохала і прожила разом зі своїм чоловіком Петром Гончаром ціле життя, в результаті цього кохання народилося троє прекрасних дітей. Її двоє синів пов’язали свою долю з релігією, а дочка пішла по стопах мами і стала відомою співачкою.

Ніна Матвієнко в юні роки
Померла Ніна Матвієнко. Архівні фотографії легендарної співачки

Двері артистки завжди були відкриті для своїх любих спадкоємців. Зокрема, Антоніна разом зі своєю старшою дочкою Уляною, а також чоловіком Арсеном і донечкою Ніною жила у будинку Ніна Митрофанівни. Пізніше, старша онучка вилетіла з гнізда. Втім, її будинок все одно залишався повним.

Ніна Матвієнко розповіла, яке прізвище має донька Тоня
Померла легендарна Ніна Матвієнко

Ставалися невеличкі конфлікти, Ніна Митрофанівна не завжди погоджувалася зі своїми дітьми, але завжди ставила на перше  місце любов до них. Зокрема зятя Арсена Мірзояна вона полюбила як рідного сина. Зірка глибоко вірила, що побачить перемогу та звільнення України, але на превеликий жаль, не дожила до цих днів.

Коли можна буде попрощатися з великою артисткою, а також дата та місце похорону поки що невідомі. Безсумнівно, родина Ніни Митрофанівни буде тримати аудиторію в курсі подій та повідомить про важливі оновлення.

Схожі статті

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.