Настя Каменських вперше відреагувала на критику після інтерв’ю з Машею Єфросиніною: “Пишаюся цим”

Влітку цього року відома виконавиця Настя Каменських дала відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній. Проте, не усі фанати повірили у щирість співачки.

Після інтерв’ю на Каменських обрушився шквал критики. Співачку звинувачували у лицемірстві. Користувачі мережі вважають, що виконавиця поводить себе занадто інфантильно. Найбільше підписники були обурені скаргами на життя зірки. Тож, українці не забарилися та ринулися створювати меми про зірку.

Користувачі TikTok створили безліч відео, де висміюють Настю. Вони відзначають, як співчувають Каменських, яку війна застала в Барселоні та, як вона чекала Потапа з Іспанії, доки інші українки чекали чоловіків з фронту.

Настя Каменських відповіла на критику після інтерв'ю Єфросиніній
Настя Каменських відповіла на критику після інтерв’ю Єфросиніній

Втім, співачка заявляє, була цілком щирою на інтерв’ю. Для “Неймовірної правди про зірок” вона дала коментар. Настя пишається собою та звинувачує глядачів, що вони не розбираються в людях. Вона думає, що правду та чесність люди не цінують.

” Я не на 100%, а на 1000% була щирою. Я пишаюся цим інтерв’ю, кожним словом”, – відповіла Каменських.

Настя Каменських відповіла на критику після інтерв'ю Єфросиніній
Настя Каменських відповіла на критику після інтерв’ю Єфросиніній

Нагадаємо, під час інтерв’ю з Єфросиніною, Каменських розповідала про свій стан під час війни. Вона поділилася, що дуже переживає, набрала зайву вагу, а також стала вживати алкоголь. Жінці знадобилися послуги спеціалістів, щоб оговтатися Настя пила антидепресанти.

Також, жінка вступилася за свого чоловіка Олексія Потапенко. Його Скандальна пісня “Волонтер” не на жарт обурила мережу. Тоді вона вперше прокоментувала ситуацію та пояснила, що кожна людина має право на помилки, а Потап нікого не хотів образити.

Настя Каменських відповіла на критику після інтерв'ю Єфросиніній
Настя Каменських відповіла на критику після інтерв’ю Єфросиніній

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.