Кохані жінки Олега Скрипки: француженка не змогла нагодувати, а от українка вміє догодити чоловіку

Не всі шанувальники творчості Олега Скрипки знають, що до того як знайти кохання в Україні, він жив у Франції та навіть був одружений з француженкою.

Незмінний лідер групи “”Воплі Відоплясова”” з гуртом на сцені вже 36 років. Він зарекомендував себе, як справжній українець. Втім, співак не завжди мешкав на території батьківщини. Біографія музиканта розповідає, що чоловік чимало років прожив за кордоном.

У 90-х роках співак разом з гуртом “ВВ” поїхали на гастролі до Франції. Та повертатися музиканти не поспішати, адже гурт там був дуже популярний. У Парижі співак познайомився з першою дружиною. Марі Рібо стала для Олега справжнім коханням та чоловік вважав, що це його доля. Вони познайомилися на вечірці, а зійшлися через любов до творчості.

Відомий співак Олег Скрипка показав всіх своїх дружин
Відомий співак Олег Скрипка показав всіх своїх дружин

Весілля було скромним, що викликало плітки публіки. Шанувальники підозрювали, що шлюб фіктивний й пара побралася тільки, що співак міг без візи їздити до Франції. Ці чутки співак спростовує. Чоловік запевняє, пару поєднувало справжнє кохання.

Проте, кохання не змогло побороти проблеми побуту. Різні культури та бачення світу завадили подружжю залишатися разом. Марі відмовлялася готувати, а Олег, що звик до домашньої їжі сам проводив час на кухні. Тож, через 7 років спільного життя, чоловік покинув кохану.

Відомий співак Олег Скрипка показав всіх своїх дружин
Відомий співак Олег Скрипка показав всіх своїх дружин

Після повернення в Україну, Олег зустрів Наталію Сидь. Пара познайомилася у театрі “Дах”. Дівчина була спокійна, розважлива та вихована, просто повно протилежність Марі. Незабаром, пара з’їхалася та досі разом. У шлюбі Наталка народила чотирьох дітей. Вона не любить світські заходи та не  супроводжує на них чоловіка. Жінка займається виховання дітей та підтримкою сімейного вогнища.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?