Тіна Кароль повідомила про непоправну втрату, яка зачепила і Софію Ротару: “Назавжди у наших серцях”

8-го жовтня українські артисти, так само як і публіка, отримали новину про смерть легендарної Ніни Матвієнко. Зокрема відреагували Тіна Кароль і Софія Ротару.

Вранці 8 жовтня Тоня Матвієнко повідомила про те, що померла її матір, легендарна українська виконавиця Ніна Митрофанівна Матвієнко. Причину смерті жінка не розкрила, однак Наталія Могилевська вже заявила у своїй публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що рекомендувала Народній артистці лікуватися.

Тіна Кароль та Софія Ротару відреагували на смерть Ніни Матвієнко

Ніна Матвієнко зізналася чому відчуває провину перед донькою
Тіна Кароль та Софія Ротару відреагували на смерть Ніни Матвієнко

Попрощатися з улюбленицею мільйонів можна буде 11 жовтня в Національній філармонії. Безумовно, серед присутніх буде велика кількість колег та друзів артистки. Зокрема Тіна Кароль та Софія Ротару відреагували на новину про смерть Ніни Митрофанівни публічно.

Поп-діва пригадала про неймовірний тембр голосу виконавиці, а також нагадала про те, наскільки шановною та важливою була її фігура. Софія Михайлівна обмежилася коротким вираженням співчуттів.

Тіна Кароль та Софія Ротару відреагували на смерть Ніни Матвієнко

Обидві артистки обрали для публікації фотографію, яку опублікувала дочка Ніна Митрофанівни Тоня.

Якщо Тіна Кароль імовірно і прийде попрощатися з артисткою, то Софія Михайлівна — навряд. Справа в тому, що не так давно у пресі з’явилася інформація про те, що Ротару знаходиться далеко за межами України, а саме в Італії. Нещодавно її бачили у місцевому парку.

Нагадуємо, що Ніна Матвієнко відома як виконавиця народних пісень. 50 років тому за великий внесок у розвиток українського мистецтва вона отримала звання Заслуженої, а 30 років тому — Народної артистки України. У 2006 році Віктор Ющенко нагородив її званням Героя України. Матвієнко брала участь у Помаранчевій революції і у Євромайдані. Зірка привела у цей світ трьох дітей: її сини пов’язали своє життя з релігійною діяльністю, а дочка зі сценою. У покійної також залишився чоловік Петро Гончар, який все життя займався живописом, а також музеєм. Артистка жила разом з благовірним та родиною дочки — онучкою Ніною та зятем Арсена Мірзояном.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.