Чому турецький мачо Мурат Налчаджиоглу розлучився з Ані Лорак і одружився з її копією: це не приховати

Шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та співачки, що зрадила Україну Ані Лорак потріщав по швах після 10 років подружнього життя, оскільки артистка, імовірно, не змогла його пробачити.

Про ухвалення рішення розірвати багаторічний шлюб співачки Ані Лорак з турецьким підприємцем Муратом Налчаджиоглу пресі стало відомо у 2018-му, а офіційне засідання по справі розлучити пару відбулося у 2019-му.

Ані Лорак довгий час публічно не виходила на зв’язок з журналістами, аби прокоментувати розлучення, утім, згодом перервала мовчання та зізналася, що для неї даний етап життя виявився дуже болісним. Зрадниця до останнього сподівалася уберегти сім’ю, однак бачимо справжній кінцевий результат з розірванням союзу.

Мурат Налчаджиоглу розлучився з Ані Лорак і одружився з її копією

За неофіційною інформацією, чорна кішка між подружжям пробігла після регулярних зрад колишнього чоловіка Лорак. Через рік після розлучення співачка вперше про це заговорила в розмовах з представниками медіа. За її словами, вона довго переконувала себе, що все буде добре, що все налагодиться, адже багато родин так живуть, утім, вирулити ситуацію все ж не вдалося.

Сам Мурат Налчаджиоглу запевняє, що не має намірів виправдовуватися за власні помилки в минулому, адже наразі його життя змінилося, відбулося повне перезавантаження та зустріч з новим коханням. Так, влітку 2023 року підприємець вдруге одружився з візажисткою Лілією Реус з Києва, яка, подейкують, є майже копією колишньої дружини Мурата Ані Лорак.

Розкішна церемонія узаконення шлюбу відбулася просто неба, а святкування урочистості провели в одному із заміських ресторанів столиці України. Мурат з Лілією зустрічалися майже 2,5 роки, а руку та серце він їй запропонував у 2021 році.

Весілля Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус

Мовчунка Ані Лорак, яка нині живе в росії та розважає російську публіку теж зустріла нове кохання. Зрадниця перебуває у стосунках з йогом, майстром духовних практик, іспанцем Ісааком Віджраку, втім, з весіллям пара поки не поспішає.

Новий бойфрен Ані Лорак
Новий бойфренд Ані Лорак

Після розлучення Налчаджиоглу та Лорак мали дуже складні взаємини, оскільки вони виховують спільну доньку Софію, якій потрібні обоє з батьків. Наразі співачка не забороняє 12-річній доньці бачитися з татом та навіть проводити час з його новою родиною.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.