Сімʼя попрощалася з Ніною Матвієнко: Мірзоян не міг дивитись на тещу, а Тоня озвучила її останнє бажання

8 жовтня стало відомо, що померла виконавиця, яка стала серцем української народної пісні. Ніна Матвієнко пішла з життя, але ніколи не піде з нашої памʼяті.

Черга бажаючих попрощатися з легендарною українською виконавицею Ніною Матвієнко була декількасотметровою. Від будівлі філармонії вибудувався неймовірний натовп. І тим не менш, усе пройшло дуже шанобливо, спокійно та без зайвих емоцій. І на це є доволі серйозна причина.

Безумовно, зірка залишила дуже цінний та важливий слід у серцях своїх слухачів, тож вони відчули гостру необхідність прийти та вшанувати її пам’ять. Зокрема на церемонію прощання прийшов Віталій Кличко, Стефанчук, який приніс свої співчуття від імені президента Володимира Зеленського та інші відомі постаті. Співчуття приймали вдівець співачка Петро Гончар, її дочка Тоня Матвієнко, онучка Уляна Матвієнко, а також зять Арсен Мірзоян, який за останні роки став їй наче рідний син.

Родина покійної Ніни Матвієнко провела її в останній путь

Родина попрощалася з Ніною Матвієнко

Примітно, що співак не дивився на свою покійну тещу та постійно озирався по сторонах. Петро Гончар проявив небувалу витримку, виглядав доволі холоднокровним і беземоційним.

Натомість Тоня Матвієнко сильно розчулила аудиторію, яка була присутня на церемонії. Зірка розповіла про останнє бажання своєї матері. Виявляється, Ніна Митрофанівна дуже не хотіла, щоб на її похороні плакали.

Країна та сім’я Ніни Матвієнко попрощалися з покійною. Як вшанували жінку, яка стала серцем української пісні

“Вона була моїм прикладом. У неї дуже велике серце. Вона і є Україна, – зізналася Тоня. – Дякую, що вона зробила такий внесок для України. Я буду слухати її пісні і знати, що вона поруч. Спасибі їй за все. Вона дуже просила, щоб на похованні ніхто не плакав. Просила, щоб згадали щось хороше”

Обличчя Уляни майже не було видно. Сини Ніни Митрофанівни також майже не потрапляли до кадру.

Нагадуємо, що раніше Наталія Могилевська заявила, нібито радила старшій колезі лікуватися, але вона відмовилася. Досі залишається загадкою, від чого саме померла Ніна Митрофанівна.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.