Марічка Падалко розповіла, де навчаються її діти: сина залишила біля себе, а доньок відправила в Європу

Українська телеведуча Марічка Падалко, окрім професійної діяльності, має багато клопотів і в позаробочий час, адже є багатодітною мамою. Зірка вирішила поділитись, де зараз навчаються її діти.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вже понад 13 років живе у щасливому шлюбі з журналістом Єгором Соболєвим. Подружжя має трьох спільних дітей. Старший син Михайло та дві молодші доньки Марія та Катерина.

Марічка поділилась деталями про навчання своїх дітей в реаліях війни. 16-річний Михайло наразі проживає у Києві, тож закінчувати 11 клас, на відміну від своїх сестер, буде на Батьківщині. Зіркова мама розповіла, що цей навчальний є досить відповідальним.

“Я вперше стаю мамою випускника. Завжди боялася цього 11 класу”, – зізналась телеведуча.

За словами Падалко, син навчається паралельно у двох школах. В одному із закладів зустрічі відбуваються в онлайн форматі, там він отримує оцінки, а в іншому – наживо, де Михайло вивчає те, що його цікавить.

Марічка Падалко розповіла, де здобувають освіту її син та доньки
Марічка Падалко розповіла, де здобувають освіту її син та доньки

Доньки Падалко цьогоріч навчатимуться за кордоном, дівчата пішли у 7 та 9 клас. Телеведуча розповідає, що Марія і Катерина не бажали повертатись до Чехії, вони хотіли залишитись із сім’єю в Києві та навчатись у звичному для них колективі. Проте поки що на це немає згоди батька. Єгор Соболєв – військовослужбовець, тому не має змоги бачитись із родиною:

“Він не з нами, відповідно, не може контролювати безпеку завжди, щоб ми були у бомбосховищах тощо. Тому, дівчата поки там”, – каже Марічка.

Марічка Падалко розповіла, де здобувають освіту її син та доньки
Марічка Падалко розповіла, де здобувають освіту її син та доньки

Напередодні Першого вересня, ведуча ТСН та марафону “Єдині новини” Марічка Падалко взяла участь у конференції. Зустріч була огранізована  міністерством освіти спільно з UNICEF. Телеведуча детально поділилась своїми враженнями у дописі в Instagram та додала:

“В Україну з-за кордону повертатимуть батьків їхні діти-підлітки, і українські школи мають бути готові їх прийняти”

Хоч власні доньки Падалко зараз навчаються у Празі, жінка переконана, більшість підлітків прагнуть повернутись до українських навчальних закладів.

“Я, чесно кажучи, не знаю, чи довчаться вони там до кінця, бо супротив був”, – каже зірка про своїх дітей.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.