Козловський заявив, що Кондратюк забирає в нього не частину зарплатні, а всі гроші: не має коштів ні на що

Віталій Козловський вперше прокоментував новину про те, що Ігор Кондратюк забирає в нього левову частку зарплатні та підкоригував дану заяву.

Про конфлікт Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка відомо вже багато років. Колись продюсер та виконавець були найкращими друзями, разом проводили час, насолоджувалися концертами, працювали та заробляли. Втім, коли підопічний вирішив піти з-під крила свого наставника розпочалося справжнє пекло.

Віталій Козловський заявив, що Ігор Кондратюк забирає в нього не частину зарплатні, а всі гроші

Віталій Козловський поділився своїми фобіями
Віталій Козловський заявив, що Ігор Кондратюк забирає в нього не частину зарплатні, а всі гроші

Ігор Кондратюк відсудив права на виконання пісень, а за порушення на Віталія Козловського чекали певні міри. Врешті-решт, відбувся суд, в результаті якого стало відомо, що Козловський заборгував продюсеру неймовірну суму, яка багатьом українцям навіть і не сниться. Мова йде про сотні тисяч доларів.

Зараз Віталій Козловський захищає свою країну. Втім, навіть так йому не вдалося сховатися від свого ворога.

Інтерв’ю, в яких зірки поливали одне одного брудом далеко в минулому, зірка відмовляється коментувати свої взаємини з продюсером і зізнається, що повівся дуже наївно, коли довірявся Кондратюку та підписував усі документи. Адже навіть зараз виплачує йому гроші і мова йде не про часткову компенсацію.

Раніше з’являлась інформація, що Козловський нібито віддає левову частку своєї зарплати, але виконавець заявив, що насправді в нього забирають усю заробітну плату, в результаті чого він не може навіть придбати собі екіпіровку.

“Коли співпрацювали, я на тотальній довірі підписував будь-які папери. Я був упевнений, що знайдемо спільну мову і досягнемо з ним згоди, – поділився зірка. – Виробництв кілька (судових), тому після всіх відрахувань від зарплати залишається десь половина, яку я повинен отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою картку, відразу блокується і списується виконавчою службою”

Примітно, що мережа дуже бурхливо відреагувала на новину про те, що Кондратюк обирає Козловського до нитки. Продюсер же публічно нічого не коментував, але людині, яка створила публікацію з розповіддю про справи виконавця  написав, що йому “не вистачає розуму”.

Схожі статті

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?