Оля Цибульська емоційно відреагувала на скандал Козловського та Кондратюка: “Мені боляче це читати”

Скандал навколо військового Віталія Козловського та продюсера Ігоря Кондратюка не дає спокою не тільки пересічним громадянам, а й українським знаменитостям, які публічно висловлюють свою думку.

Неприємна нашуміла новина облетіла медійний простір після заяви продюсера Вадима Лисиці, що Кондратюк відбирає частину заробітної плати у військового Козловського. З даної заяви однією з перших, хто публічно висловив свою підтримку захиснику стала українська акторка Ольга Сумська, яка засудила дії Кондратюка.

Згодом після всіх розмов, пліток, припущень та обурень з цього приводу висловився і сам Віталій Козловський, який у новому дописі соціальної мережі Instagram підтвердив слова Вадима Лисиці, розповівши усі деталі. За словами військового, суди з продюсером тривають вже понад 10 років і з того моменту він сплатив Кондратюку 1 млн гривень, утім, зараз має сплатити ще 2 млн.

Віталій Козловський відреагував на скандальну заяву екс-продюсера
Оля Цибульська емоційно відреагувала на скандал Козловського та Кондратюка

Каже, що військова частина від його зарплати відраховує відсоток на погашення виконавчих впроваджень і на користь самого Кондратюка, і на штраф в держбюджет. Додав, що в результаті від всіх відрахувань у нього залишається десь половина зароблених коштів, яку він мав би отримувати, однак, що цікаво і ці гроші при потраплянні на карту блокуються й списуються виконавчою службою.

В коментарях під дописом українські знаменитості не стримали гніву та подиву, а тому підтримали Віталія Козловського, який нас захищає та ризикує власним життям. Так, однією, хто теж не побоявся публічно висловити своє невдоволення від ситуації стала співачка Оля Цибульська, яка в Instagram-Stories зазначила, що підтримує чоловіка, а також подякувала за службу та захист:

“Я підтримую тебе, дякую за службу. Твої вчинки говорять за себе. Мені боляче це читати”.

Оля Цибульська емоційно відреагувала на скандал Козловського та Кондратюка

Сам Ігор Кондратюк теж не змовчав, а тому в коментарях під дописом образив його словом “неук” та зауважив, що його заробітну плату забирає виконавча служба за порушення авторського права та закликав написати пост, чому він не віддав ці борги раніше. Однак згодом цей коментар продюсер видалив, а сам захисник підмітив, що людина, яка впевнена у своїй правоті не стала б видаляти свій коментар.

Коментар Ігоря Кондратюка

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.