Пономарьов, Дзідзьо і Горбунов досягли бажаного та зібрали нереальну суму на аукціоні: рахується в мільйонах

Відомі українські артисти Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Юрій Горбунов повідомили у мережі, яку суму їм вдалося зібрати на аукціоні. Ці гроші підуть на благодійність.

Олександр Пономарьов, Дзідзьо та Юрій Горбунов займаються благодійністю вже півтора роки. Чоловіки і раніше долучалися до подібних ініціатив, але звісно не з таким розміром і зовсім в іншому форматі. Зірки гастролюють разом і окремо, а головною метою ставлять перед собою збір коштів, які витрачаються на найрізноманітніші потреби українців. Не менш важливою ціллю стало нагадування про те, що відбувається в Україні.

Пономарьов, Дзідзьо і Горбунов розповіли, скільки зібрали на аукціоні

Пономарьов, Дзідзьо і Горбунов розповіли, скільки зібрали на аукціоні

Цілий рік в мережі з’являлися афіші, на яких артисти повідомляли про те, де і коли можна буде подивитися на їхній виступ. Знаменитості подорожували по всьому світу, адже українська діаспора є майже всюди.

Втім, зазвичай команда утримувалася від оголошення сум, які їм вдавалося зібрати. Але як не похизуватися справжнім успіхом? Нещодавно Пономарьов, Горбунов та Хома оприлюднили на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram новину про те, що вони зібрали аж півтора мільйона гривень лише за один концерт. А виступів було декілька, отже мова йде про мільйони. Відповідна публікація і нині є на їхніх акаунтах.

“Маємо чудовий результат,наших благодійних концертів-аукціонів, разом з моїми друзями Михайлом Хомою і Олександром Пономарьовим! Ми це вкотре зробили!! Розпочали з міста Чернівці. Суму нашого збору становить – 42 тисячі доларів. Наступна зупинка Івано-Франківськ. Ми зібрали неймовірну суму – 49 тисяч доларів. І нарешті Хмельницький. Сума 21 тисяча доларів! Щиро вдячний кожному”

Примітно, що зараз Михайло Хома виступає не в своєму образі веселого дідуся, а в доволі серйозному, в якому він має можливість розкрити увесь потенціал свого вокалу та його силу. Втім, чоловік неодноразово говорив, що слухачі просять веселий репертуар, посилаючись на те, що сумно їм і без композицій.

Нагадуємо, що не так давно Юрій Горбунов потрапив у гучний скандал з фільмом, на який виділили державні кошти. Після цього телеведучий почав активніше говорити про свою благодійну діяльність.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?