“Я не дура”: Оля Цибульська втерла ніс Дьоміну та вразила знаннями – а казала, що погано вчила географію

Знаменита українська співачка та ведуча Оля Цибульська вразила шоумена Славу Дьоміна знаннями з географії, оскільки перед цим вона зізналася, що не любила цей предмет в шкільні часи.

Почуттю гумору та вмінню співачки виходити з казусних ситуацій з посмішкою та уроком на подальше життя можна тільки позаздрити. І що цікаво, знаменитість довго приховувала своє особисте від сторонніх очей та преси, бо коханий зірки був проти медійності.

Офіційний чоловік артистки Сергій Грисюк каже, що погодився на рішення з дружиною вийти з тіні тільки тому, що повномасштабна війна внесла значні корективи у звичайну буденність. Зауважив, що було б дуже дивно ховатися від публіки, коли люди переховуються від дій росіян на нашій землі.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком та сином

Оля Цибульська втерла ніс Дьоміну та вразила знаннями

Спеціально для Радіо Люкс ФМ та для ведучого Слави Дьоміна співачка відповіла на ряд питань, які їй поставили. Зокрема, інтерв’юер вирішив перевірити шкільні знання гостю того радіоефіру. У своєму блозі соціальної мережі Instagram Слава оприлюднив відео, в якому поцікавився в Олі, з якими областями межує її рідна Рівненська область.

Варто взяти до уваги, що співачка відверто зізналася, що не любила географію в школі, утім, на питання поставлене від Дьоміна відповіла з повною точністю. Тож, Рівненська область за правильною відповіддю Цибульської, межує з Львівською, Житомирською, Хмельницькою, Тернопільською та Волинською областями. На подив Слави Оля утерла йому ніс своїм розумом, промовивши: “Я не дура”.

Оля Цибульська втерла ніс Дьоміну та вразила знаннями

Нагадаємо, що повномасштабне вторгнення неабияк вплинуло на емоційний стан Олі Цибульської. Жінка розповіла, що зіткнулася з глибоким станом депресії, з яким спочатку працював психолог, не впоравшись із завданням, а потім лікуванням зайнявся психіатр. Каже, що їй не страшно зізнаватися у своїй слабкості та наголосила, що сильний не той, хто не падає.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.