Зірка “Кварталу 95” Кошовий розповів, де хоче навчатися його старша дочка: обирає з трьох університетів

Актор та комік Євген Кошовий розповів, де хоче навчатися його старша донька. Варвара обирає інститут з закордонних вишів та вчить польську мову.

Відомий український комік Євген Кошовий щасливий у шлюбі вже 16 років. Його дружина Ксенія подарувала чоловікові двох доньок Варвару та Стефанію. Варвара вже зовсім доросла та навчається в 10 класі. Дівчина активно веде соціальні мережі. Євген розповідає, що вона планує розвиватися у творчому напрямку.

Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його старша донька
Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його старша донька

В програмі “Сніданок. Вихідний” актор зізнався, де планує навчатися його старша донька. Дівчина підбирає для себе спеціальність до душі. Вибирає між вокалом та акторською майстерністю. А виш примітила за кордоном. Наразі, Варя має три варіанти у Польщі. Дівчина активно вчить мову та готується до вступу.

“Вона активно вчить польську мову. Хоче туди”, – зізнався актор.

Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його старша донька
Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його старша донька

Нагадаємо, Варвара Кошева раніше показувала свої творчі таланти. Дівчина брала участь у гумористичних та вокальних шоу. Варя була учасницею “Розсміши коміка. Діти”, у 2018 році змогла не тільки розсмішити, але й розчулити глядачів на проєкті “Ліга сміху”, де приміряла лисину батька. Також, глядачі пам’ятають дівчину на шоу “Голос.Діти”, де вона у складі команди Джамали дійшла до суперфіналу. Кошева пробувалась у Національному відборі на дитяче “Євробачення-2019”, але не пройшла.

Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його старша донька
Євген Кошовий розповів, де планує навчатися його старша донька

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Варвара Кошева оголосила про розпродаж власних речей. Дівчина старалася виручити кошти на допомогу ЗСУ. Скільки вдалося зібрати не відомо.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.