“Закохалася вперше за багато років”: Ольга Мартиновська розповіла про нового коханого, і це не Ярославський

Відома українська кулінарка Ольга Мартиновська дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про свої нові стосунки. З ким має роман зірка?

Після розлучення Ольга Мартиновської з її чоловіком Іваном наступили роки, впродовж яких її підозрювали у романі з Володимиром Ярославським. Зірка неодноразово спростовувала дані чутки, заявляючи, що вони лише друзі, але нічого не працювало.

І фанатів можна зрозуміти, адже в шоу-бізнесі є безліч історій, коли пари приховували та заперечували свої стосунки десятиліттями, а потім з’ясовувалося, що вони давно одружені. Але здається, що на цей раз шанувальники дійсно помилилися.

Ольга Мартиновська розповіла про нові стосунки

Ольга Мартиновська показала поцілунок з Ектором Хіменесом-Браво
Ольга Мартиновська розповіла про нові стосунки

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому вперше зізналася, що знаходиться в нових стосунках. Виявляється, роман триває лише місяць, але вперше за багато років Ольга може заговорити про те, що кохає і почуває себе коханою.

При цьому вона одразу дала зрозуміти, що її обранець — не Володимир Ярославський. Своє бачення цієї ситуації вона також описала. Мовляв, колега їй не підходить по параметрам. Він занадто для неї низький, а Ольга має потребу в чоловікові, який зможе носити її на руках.

Також Мартиновська зізналася, що у них з другом є уговір, згідно якого вони не будуть псувати дружбу інтрижкою.

“Зараз навіть я закохалася за багато років. В мене буквально як місяць почалися відносини. Відносини, в яких мене так люблять. І мені здається, що це по-справжньому. Я там губу розкатую, я жінка прагматична. В мене вже є там своя сім’я, діти, плани, робота”

До того ж відомо, що чоловік має пряме відношення до ресторанного бізнесу, тобто він колега Ольги Мартиновської і цілком імовірно, їм доводилося разом працювати, завдяки чому вони і змогли поближче познайомитися.

Що ж відбувається в особистому житті Володимира Ярославського досі залишається загадкою. Примітно, що раніше неодноразово з’являлися чутки про нібито його нетрадиційну орієнтацію, але це лише версія, яка взагалі нічим не підтверджена.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?