Дружина Тімура Мірошниченка Інна повідомила про майбутнє поповнення у сім’ї: буде четверта дитина

Дружина знаменитого українського телеведучого Тімура Мірошниченка розповіла, що сім'я знову готується до поповнення. На цей раз мова також іде про всиновлення.

Минулого року Тімур Мірошниченко та його дружина Інна вразили мережу заявою про те, що вони розпочали процес усиновлення. Поки одні зірки багато балакали і майже нічого не зробили за цей час, дана зіркова пара одразу ж приступила до діла і лише після цього заговорила про майбут поповнення в сім’ї.

Зараз в їхній родині виховуються вже троє дітей: двоє рідних, і один прийомний. І як я з’ясувалося, зірки зовсім не брехали, коли говорили про те, як сильно полюбили дитину, адже нещодавно Інна вразила заявою про те, що вони готуються до ще одного усиновлення.

Дружина Тімура Мірошниченка Інна повідомила про майбутнє поповнення

Тимур та Інна Мірошниченки розкрили деталі всиновлення
Дружина Тімура Мірошниченка Інна повідомила про майбутнє поповнення

“Цього разу я подаюся сама, бо Тімур і так зробив неможливе, щоб відвідувати школу навесні. Так, так можна було. У мене є житло, дохід і згода чоловіка брати дітей на утримання, –заявила зірка в своїх сторіз. Потім я умовно стаю мамою-одиначкою відносно нової дитини. А далі ще один суд – внутрішньосімейне усиновлення. Трохи більше юридичних нюансів. Але це легше, ніж Тімуру підлаштовуватися під школу”

Звичайно, зірки знову не розкривають жодних деталей про малюка, якого хочуть забрати додому. Хлопчик чи це чи дівчинка, чи є у дитини хвороби, і який саме у неї вік, — усе це залишається загадкою для фанатів.
При цьому Інна та Тімур говорили про те, що дуже багато спілкувалися з дитиною перед тим, як прийняти безпосередньо рішення про усиновлення, а також забрати його додому.
Майже рік, поки проходили бюрократичні процедури, вони регулярно з’являлися в дитячому будинку, забирали його з собою і налаштовували емоційний зв’язок.
Є висока вирогідність того, що з дитиною, яку вони планують взяти зараз, вони познайомилися у той самий час і також змогли її сильно полюбити. Хоча на даний момент Інна говорить саме про пошук після курсів, можливо маючи на увазі лише юридичний термін.
Звичайно, це дуже серйозний та непростий крок і хтозна, як надалі будуть іти справи. Залишається лише побажати подружжю удачі.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.