Ольга Мартиновська зізналася, кого вважає найсильнішим шефом в Україні: Ярославського чи Хіменеса-Браво?

Зірка кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська завітала на інтерв'ю до Аліни Доротюк. Шеф-кухарка зізналась, кого з українських кулінарів вважає найкращим у своїй справі.

Шеф №1 в Україні

Відома українська шеф-кухарка Ольга Мартиновська дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-проєкту Аліни Доротюк. Зірка розповіла про свій шлях до успіху та поділилась, кого із колег вважає найкращим кулінаром країни.

“Я відверто вважаю шефом №1 в Україні, по знаннях, по техніці, по шеф-менеджменту, по вродженому таланту, по набутому таланту – Вову Ярославського. Це найкрутіший, найрозумніший, найсильніший шеф”

Мартиновська розповіла, що її колега Володимир Ярославський завжди керується логікою і кулінарною теорією в своєму підході до роботи.

Ольга Мартиновська назвала ім'я найсильнішого шеф-кухаря України
Ольга Мартиновська назвала ім’я найсильнішого шеф-кухаря України

Ольга вкотре наголосила, що Володимир є її хорошим другом та колегою. Судді “МастерШеф” досить близькі одне з одним, за словами Мартиновської, вони мають спільні цінності, вподобання та зацікавлення.

Про зіркове тріо суддів “МастерШеф”

Мартиновська зізналась, що працювати в колективі топ-шефів дуже комфортно. Зіркові судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська легко знаходять спільну мову під час зйомок кулінарного реаліті та поза його камерами.

“В нас однакові ось ці бази, фундамент, цінності. Я би Вовку, так – в Україні номінувала би на №1. Ектора я навіть не називаю, бо він бере гран-прі”, – сміється зірка.

Ольга Мартиновська назвала ім'я найсильнішого шеф-кухаря України
Ольга Мартиновська назвала ім’я найсильнішого шеф-кухаря України

Мартиновська про Ектора Хіменеса-Браво

Мартиновська поділилась, що Хіменес-Браво дуже відповідально та скрупульозно підійшов до свого просування. Завдяки довгій та наполегливій праці, шефу вдалось створити успішний імідж для свого бренду. Також вона зауважила, що Ектор має непересічну зовнішність та вроджену харизму.

“Вроджена харизма, талант, візуал. Ну ось візьми знайди іншого такого, ну не знайдеш. Ось ці правильні ніздрі такі, що запам’ятовуються, ці там очі, форма обличчя, от ну все. Такий персонаж-персонаж, якому немає аналога”

Ольга Мартиновська назвала ім'я найсильнішого шеф-кухаря України
Ольга Мартиновська назвала ім’я найсильнішого шеф-кухаря України

Найкращі шеф-кухарі за версією Мартиновської

Після Ектора та Ярославського, шефиня назвала ім’я ще одного видатного українського кулінара – переможця проєкту “МастерШеф. Битва сезонів” Олександра Цвігуна. Після свого тріумфу на шоу, юнак відкрив власний заклад у Львові.

“Недавно була у нього у Львові. Це із тих наших майбутніх завойовників зірок Мішлен”, – каже Мартиновська.

До списку фаворитів судді також увійшли переможниця 3 сезону “МастерШеф. Професіонали” Елеонора Баранова та шеф-кухар ресторану “Veranda on the river” Сергій Башинський.

Ольга Мартиновська назвала ім'я найсильнішого шеф-кухаря України
Ольга Мартиновська назвала ім’я найсильнішого шеф-кухаря України

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.