4 місяці шлюбу і крапка? Дорофєєва і Кацурін та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус попрощалися одне з одним

Одразу дві пари здивували мережу змінами в стосунках. Надя Дорофєєва і Михайло та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус наштовхнули користувачів не тривожні думки.

Влітку 2023-го стало відомо про два гучних весілля в Україні, і безпосередньо у вітчизняному шоу-бізнесі. Мова йде про неочікуване торжество кохання Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна, а також довгоочікуване свято вже давно заручених Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус.

Дорофєєва і Кацурін та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус попрощалися одне з одним

Однак, не пройшло 4 місяців, як обидві пари неабияк збентежили мережу. У випадку співачки ідеться про звичайний жарт, який розлетівся заголовками як натяк на розставання подружжя.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Дорофєєва і Кацурін та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус попрощалися одне з одним

Ресторатор Михайло Кацурін на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram поділився романтичним фото з дружиною. У кадрі вони ніжно цілувалися на прощання. Як виявилося, Дорофєєва рушає в тур, тому найближчі кілька місяців вона не зможе побачитися з чоловіком.

“Коли “цілую, я на роботу” означає “я поїхала в тур, побачимося через два місяці””, – підписав фото Кацурін.

А от у Мурата та Лілії, як подейкують доволі серйозна ситуація. Одного ранку фанати пари помітили, що візажистка раптом видалила абсолютно всі фотографії зі своїм чоловіком, а також позбавилася статусу його дружини. Через декілька годин на такий самий крок пішов і бізнесмен, який залишив на своєму акаунті лише весільне фото.

Дорофєєва і Кацурін та Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус попрощалися одне з одним

Обидва поки що не коментують ситуацію, яка склалася, але користувачі вже за досвідом знають, що зазвичай такі вчинки свідчать про серйозну кризу стосунках і навіть можливе розлучення.

Тим паче, що Мурат вже якось потрапив у гучну та скандальну історію з розлученням. Так, 7 років тому до мережі потрапили знімки, на яких бізнесмен обіймався з іншими жінками, у той самий час, як вдома на нього чекала кохана дружина Ані Лорак. Після чуток про невірність підприємця, а також прямі докази цього Кароліна прийняла рішення піти від чоловіка.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.