Просто хайп для хліба і видовищ: Леся Нікітюк прокоментувала скандальну сварку з блогером Олексієм Дурнєвим

Конфлікт між ведучою та блогером триває з 2019 року. Леся Нікітюк заявила, що не було жодного скандалу, а зірки просто підігрівали увагу публіки таким чином.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася подробицями конфлікту, що триває вже 4 роки. Жінка та блогер Олексій Дурнєв довгий час обмінювались люб’язностями, проте все це насправді фарс.

Почалася історія з YouTube каналу Дурнєва. В одному з шоу чоловік переглядає сторіс покулених блогерів, коментує їх та жартує над нами. Героїнею його проєкту стала і Леся Нікітюк. Але жінці такий гумор не сподобався. В одному з випусків чоловік заявив, що Леся телефонувала йому особисто та просила не хайпувати на її імені та не згадувати його у своїх програмах. Телеведуча дзвінок підтвердила, проте запевнила, що попросила просто не перегинати палицю.

Леся Нікітюк прокоментувала сварку з Олексієм Дурнєвим
Леся Нікітюк прокоментувала сварку з Олексієм Дурнєвим

Однак чоловік не збирався викреслювати Нікітюк зі своїх програм. Але дещо змінив підхід. глузуючи, Олексій став блюрити обличчя Лесі та називати її в кращих традиціях Поттеріани –  “та, яку не можна називати”. Це ще більше розлютило телеведучу. Вона назвала блогера “рабом” та заявила, що саме завдяки таким, як вона, він ще має роботу.

Леся Нікітюк прокоментувала сварку з Олексієм Дурнєвим
Леся Нікітюк прокоментувала сварку з Олексієм Дурнєвим

Також, Олексій відзначився на програмі “Богиня шопінгу”, де назвав високих жінок негарними та порадив їм працювати на залізниці. Відповідь Нікітюк, зріст якої 1.82 м., не змусила себе довго чекати. Жінка записала відео, де використала фільтр, що додає форму провідниці, а також стереотипний макіяж. Вона пригадала високих жінок українського шоубізнесу – Катерину Осадчу, Олю Полякову та Машу Єфросиніну. Після цього відео, блогер подзвонив учасниці шоу, щоб дізнатися, чи образилася вона на його вираз. дівчина відповіла, що розуміє жарти, а з Олексієм взагалі дружить.

Леся Нікітюк прокоментувала сварку з Олексієм Дурнєвим
Леся Нікітюк прокоментувала сварку з Олексієм Дурнєвим

Під час шоу “Є питання”, ведучою якого є Леся Нікітюк, жінка зізналась, що конфлікту не було. Зірки просто хайпували. До речі, досить успішно, адже за конфліктом спостерігало багато шанувальників.

“Ми з ним ніколи навіть і не сварилися, це все вигаданий хайп в Інтернеті. Ніхто не може домізкувати, що це все повна дурня”, – зізналась Леся.

Леся Нікітюк прокоментувала сварку з Олексієм Дурнєвим
Леся Нікітюк прокоментувала сварку з Олексієм Дурнєвим

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.