Брежнєва та Меладзе не змогли приховати “незіркову” причину їхнього розлучення: “Не допускала його до…”

Шанувальники досі не можуть зрозуміти, що ж насправді сталося між Костянтином Меладзе та Вірою Брежнєвою, які здавалося знайшли одне одного і ніколи не стануть відпускати.

На початку жовтня стало відомо про розлучення екс-солістки гурту “ВІА Гра” Віри Брежнєвої та композитора Костянтина Меладзе. Про крах шлюбу Віра повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, зберігши при цьому причину розладу в таємниці.

З того часу в мережі з’явилося безліч припущень про те, чому відома пара розпалася. Наприклад, багато хто впевнений, що до Брежнєвої бумерангом повернулися сльози першої дружини композитора – Яни Сум. Вважається, що Віра увела композитора із сім’ї, де підростали троє дітей.

Втім, також популярна версія про політичні розбіжності між Брежнєвою та Меладзе. Так, напередодні заговорили, мовляв, суперечки щодо подій в Україні вплинули на стосунки пари. Начебто Брежнєва вимагала від чоловіка, який зберігав мовчання, публічно заявити про свою підтримку України.

Стала відома незвичайна причина розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

Стала відома незвичайна причина розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

“Намагалася домогтися від нього чіткішої позиції щодо цієї ***. Був час, коли не допускала до тіла, доки не крикне”, — пишуть у мережі пліткарі.

Ані Брежнєва, ані тим більше Меладзе коментувати домисли не хочуть.

Стала відома незвичайна причина розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

“У Мережі поширюється багато спекулятивних тем, чому ми з Костянтином розлучилися, але ми хотіли б залишити за собою право це не коментувати”, – каже Віра.

Співачці, втім, зараз не до пліткарів з інтернету. Після розлучення з багатим чоловіком вокалістка шукає способів заробити. Віра запустила марафон трансформацій. Тепер артистка продаватиме шанувальницям лекції про те, як стати найкращою версією себе. Зважаючи на все, нові композиції поки що успіху у публіки.

Тим паче, що нещодавно зірка потрапила в новий скандал у зв’язку зі своїм кліпом. Подейкують, що пара вже продала більшу частину спільного майна та активно ділить гроші. Одні кажуть, що Віра обібрала Костянтина, інші ж запевняють, що все відбулося навпаки.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.