Що відомо про двох синів Андрія Данилка: приїжджали до бабусі в село та отримали символічні імена

Андрій Данилко 30 років приховує правду про своє приватне життя, зайвий раз не показує журналістам рідних, а в кадрі постає лише з близькою подругою Інною Білоконь.

Відомий український виконавець Андрій Данилко завжди запевняв своїх фанатів у тому, що він ніколи не був одруженим та не мав дітей. Мовляв, сім’ю створити хотілося дуже, але доля склалася інакше, і артист з часом звикнувся з таким положенням справ.

Втім, неодноразово в мережі з’являлися плітки і про його романи, і навіть про спадкоємців. Наприклад, 10 років тому журналістам вдалося дізнатися, що у співака нібито двоє синів.

Що відомо про двох синів Андрія Данилка

Як сьогодні виглядає будинок Андрія Данилка в центрі столиці
Що відомо про двох синів Андрія Данилка

Так, преса відвідала село покійної матері артиста, поспілкувалася з місцевими та дізналася, що до жінки регулярно приїжджають онуки. Хлопчиків нібито двоє, назвали їх на честь батька Андрія та дідуся.

Мишко та Ваня зараз маюсь бути уже дорослими юнаками, якщо звісно існують. Сам співак та шоумен жодних коментарів із цього приводу не давав ніколи. Втім, це не дивно, адже Андрій є одним із найзагадковіших персон сучасного шоу-бізнесу: практично нічого невідомо про його родину та особисте життя. Саме через те, що Данилко ніколи раніше не був помічений із коханою жінкою, і, тим більше, у серйозних відносинах, журналісти породили чутку про його нетрадиційну орієнтацію. Однак, якщо новина про його синів – правда, то чутки брехливі.

Варто відзначити, що і близькі друзі зірки неодноразово говорили, що це неправда. Ель Кравчук свого часу навіть пішов на авантюру заради того, аби показати публіці, наскільки Андрій насправді зацікавлений в жінках. Виконавець зробив фотографію свого колеги під час поцілунку з Інною Білоконь і без згоди на це героїв знімку оприлюднив її в мережі. Після цього здійнявся скандал, адже Білоконь є заміжньою жінкою.

Останнє інтерв’ю, в якому Андрій говорив про свою сім’ю вийшло півтора роки тому. І тоді Данилко заявив, що насправді так і не зміг її створити, про що серйозно шкодує, але не намагається нічого змінити. Артист зізнався, що неодноразово потерпів поразку у цій справі і просто не хоче продовжувати цю боротьбу.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?