“Це не означає, що я ангел”: екс-чоловік Ані Лорак зробив заяву після новини про розлучення з новою дружиною

Колишній чоловік Ані Лорак дав офіційний коментар на рахунок пліток про його розлучення з дружиною Лілією. Судячи з усього, пара дійсно не разом.

Наприкінці жовтня колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зміг серйозно здивувати своїх підписників, адже раптом стало відомо, що його дружина Ліліана позбавилася статусу його благовірної на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а також видалила усі спільні фотографії з благовірним.

У відповідь на цей крок Мурат вчинив так само. При цьому обидва утримувалися від будь-якого роду коментарів. Лише через тиждень зірка заговорив про операцію, яку переніс.

Колишній чоловік Ані Лорак прокоментував новини про його розлучення

Як виглядає друга дружина Налчаджиоглу Лілія Реус: копія Ані Лорак
Колишній чоловік Ані Лорак прокоментував новини про його розлучення

Так, бізнесмен подякував усім, хто за нього хвилювався, а також заявив, що розуміє зайнятість інших людей, які не цікавилися його станом. Втім, нарахунок новин про його розлучення не казав ні слова, чим лише підливав олії у вогонь.

І втім, підписникам вдалося отримати від нього відповідь на питання, яке цікавило їх більше за все. Мурат не став спростовувати новину, а натомість заявив, що він не має звички обговорювати особисте життя. Судячи з усього, пара дійсно не разом.

Колишній чоловік Ані Лорак прокоментував новини про його розлучення. Скріншот публікації бізнесмена на його особистій сторінці

“Я ніколи не обговорював і не збираюся обговорювати своє особисте життя. Я завжди обирав мовчання й зараз обираю мовчати. Я проста і справжня людина. Це не означає, що я ангел”, – заявив Налчаджиоглу у своєму зверненні до підписників.

Варто відзначити, що Лілія також відмовчується і не поспішає говорити про те, що преса бреше. Тим часом Ані Лорак публікує у своєму блозі фотографії, на яких ніжно обіймається з новим обранцем Ісааком.

Подейкують, що зірка могла заручитися, адже на її безіменному пальці видніється розкішна обручка з діамантом. Втім, в інформаційному просторі подібна новина ще не прогриміла.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.