Колишній чоловік Ані Лорак заговорив про примирення зі співачкою після другого розлучення: “Знову разом”

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу досі не відповів, чи розлучився з другою дружиною Лілією, але заговорив про примирення зі співачкою.

Лише 4 місяці тому колишній чоловік Ані Лорак одружився вдруге. Його новою благовірною стала дівчина Лілія, з якою він доволі довго зустрічався перш, ніж побратися. Красуня отримала пропозицію руки і серця 2 роки тому на батьківщині бізнесмена — в Туреччині. При цьому новині про заручини передувала новина про їхнє розставання.

Ба більше, дійшло навіть до чуток про примирення Мурата з Кароліною. І сталося це не без причин. Правда в тому, що на святі Філіпа Кіркорова екс-подружжя дуже довго танцювало разом, ніжно обіймалося, а пізніше рушило на спільний відпочинок на яхті. Усе це штовхало на думку, що між колишніми возродилися почуття.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відпочив, чи зійдеться зі співачкою

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відпочив, чи зійдеться зі співачкою

Однак, дива не сталося. Після розставання кожен почав будувати нове життя. І здавалося, що Мурат має бути щасливим з Лілією. Адже перед весіллям він давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому визнав, що накоїв помилок, які більше ніколи не повторить.

Втім, в середині жовтня Лілія видалила з особистої сторінки в соціальній мережі Instagram статус дружини бізнесмена, а також усі спільні фотографії з ним. Мурат вчинив так само, а на питання про його шлюб взагалі нічого не відповідає.

Нещодавно підприємець рушив у подорож разом зі своєю єдиною дочкою Софією, і у зв’язку з цим зробив публікацію, в якій поділився думками щодо того, як це трактуватиме публіка і як саме виверне.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відпочив, чи зійдеться зі співачкою. Скріншот коментарів під публікацією бізнесмена

Втім, у коментарях під публікацією знайшлися користувачі, які одразу ж почали фантазувати на рахунок того, чи зможе Мурат після розлучення возз’єднатися з Ані Лорак. Бізнесмен відреагував на це дуже бурхливо, і заявив, що таким фантазерам потрібен лікар. Тобто, герой нашої статті вважає подібні думки нісенітницею.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.