Розкішні скакуни, особистий літак і діаманти: Камалія розповіла, що їй дарував Захур до їхнього розлучення

Найбагатша співачка України Камалія завжди охоче ділилася зі своїми шанувальниками приємними моментами, які проживала з сім'єю, і часто ними ставали подарунки.

Союз відомої української співачки Камалії та британо-пакистанського мільярдера Мохаммада Захура привертав до себе увагу не тільки через глянцеву історію кохання, але й, образ життя пари. Дійсно, артистка та її обранець жили як родина аристократів. І це відслідковувалося абсолютно в усьому: від хобі до прийомів у них вдома.

Камалія розповіла, які подарунки отримувала від Мохаммада Захура

Камалія із доньками на занятті з верхової їзди
Камалія розповіла, які подарунки отримувала від Мохаммада Захура

Артистка ділилася з пресою кадрами, що були зроблені на яхті, з великим ентузіазмом приймала у себе вдома дипломатів з різних країн, знайомилася з політиками, влаштовувала бали, благодійні прийоми, грала в гольф та займалася конним спортом.

Також було важко відвести очі від палацу, в якому проживала родина. Мова йде про споруду, яка поєднує в собі абсолютно всі можливі стилі. Інтер’єр — це еклектика, яка імовірно подобається далеко не кожній людині, але точно врізається в пам’ять. Вдома у зірки можна було знайти і східні килими, і елементи бароко, фрески, скульптури, вітражі, мармур, скло, тощо.

Власне, у цьому будинку зірка живе і нині, але без свого коханого чоловіка. Справа в тому, що півроку тому пара повідомила про розлучення. Офіційної причини розриву поки що немає, але зізнанню про розлад в родині передувала розповідь артистки про те, що вона конфліктувала зі старшою дочкою свого чоловіка, і у розпал сварки Захур підтримав свою спадкоємицю, а не обраницю.

Тим не менш, співачка та мільярдер продовжують разом подорожувати, брати участь у різноманітних заходах, проводити час разом зі спільними дочками і в цілому виглядають так, наче нічого і не сталося. Що наштовхує на наступну думку: пара могла розстатися набагато раніше і вдало це приховувати, так як обставини це дозволяли.

Дружина Мохаммада Захура Камалія
Камалія розповіла, які подарунки отримувала від Мохаммада Захура

Але повірити в це дуже важко. Як відомо, бізнесмен був неймовірно закоханий в свою дружину, дарував їй літаки, елітних коней, яких вона обожнює, посипав її діамантами, хутром та золотом. Влаштовував для неї найкращі свята та вечірки, подорожі, і був завжди з нею, якою б справою вона не займалася.

Схожі статті

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.