Налчаджиоглу вперше прокоментував чутки про розлучення з Лілією Реус: “Приберіть свої носи з життя інших”

Днями Мережею почали ширитись чутки, що турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу вдруге розлучився. Чоловік видалив спільні світлини з Лілією Реус, а згодом прокоментував ситуацію.

Чутки про розлучення

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу привернув до себе увагу користувачів, адже видалив спільні світлини зі своєю другою дружиною Лілією Реус. Лиш 4 місяці тому щасливе подружжя зіграло весілля, тож шанувальники були шоковані нещодавніми діями Мурата та Лілії.

Спочатку Реус прибрала статус дружини Налчаджиоглу на своїй особистій сторінці в Instagram, видалила спільні фото з бізнесменом та відписалась від його фотоблогу. Згодом Мурат повторив ті ж дії. Пара утрималась від коментарів, проте підписники впевнені, що між подружжям виникло непорозуміння, яке призвело до розлучення.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус

Коментар від Мурата Налчаджиоглу

1 листопада турецький бізнесмен опублікував допис у Instagram, в описі під відео чоловік висловився про плітки, що ширяться Мережею. Мурат попрохав, аби люди “Прибрали свої красиві носи з життя інших людей”. Він запевнив, що пліткарі оцінюють ситуацію, опираючись лиш на власний досвід. Насправді все може бути зовсім по-іншому:

“Будь ласка, не додумуйте собі різні речі на основі тих ситуацій, через які ви самі пройшли. Справа може бути не такою, як ви собі уявляєте”

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус

В кінці публікації Налчаджиоглу наголосив, що дописи такого формату не в його стилі. Він не звик виправдовуватись, чи реагувати на закиди від ЗМІ. До написання цього тексту його спонукало інше:

“Цього разу деморалізація зачіпає мою любу доньку, тому вирішив, що відреагую”

Відверто про розлучення бізнесмен не заявляв, проте в його зверненні можна розгледіти певний натяк.

Нагадаємо, що наразі Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус живуть порізно. Молода візажистка залишилась на Батьківщині, а саме в Чернівцях. А Налчаджиоглу перебуває в Турції разом зі своєю донькою Софією від першого шлюбу.

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.