“Він уже працює”: Осадча зізналася, де житиме та ким стане її старший син після закінчення навчання у США

Українська телеведуча Катерина Осадча поділилася інформацією про плани на майбутнє свого старшого сина. Чи планує Ілля повертатися в Україну?

Телеведуча Катерина Осадча, якій нещодавно виповнилося 40 років, розкрила плани свого старшого сина. 21-річний Ілля зараз навчається за кордоном у Америці. Для себе хлопець обрав фах IT-технологій. Та вже використовує знання на практиці.

За словами Осадчої, хлопець не хоче залишатися в США. Вона розповіла, що після випуску з університету, Ілля повернеться на Батьківщину та буде працювати за спеціальністю.

Катерина Осадча розповіла про плани її старшого сина
Катерина Осадча розповіла про плани її старшого сина

Також, Осадча розповіла про спільні захоплення з сином. Виявляється, родичі з запалом цікавляться історією. Разом мама та син переглядаю документальні та історичні фільми, слухають підкасти, читають книги, які потім можуть довго обговорювати.

Катерина Осадча розповіла, де планує працюватиме її син
Катерина Осадча розповіла, де планує працюватиме її син

Ілля навчається в University of Maryland. Зараз юнак на третьому курсі. Хлопець активно навчається IT-технологіям та цікавиться штучним інтелектом. За словами ведучої, Ілля вже використовує на практиці свої навички та застосовує їх для того, щоб допомагати боронити державу.

Катерина Осадча розповіла, чи планує повертатися в Україну Ілля
Катерина Осадча розповіла, чи планує повертатися в Україну Ілля

Нагадаємо, Катерина Осадча народила первістка у досі юному віці. Жінка вийшла замів у 18 років за бізнесмена Олега Поліщука. Чоловік був старший за кохану на 15 років. Це й стало причиною їх розриву. Олег бажав сімейного затишку та переріс світські тусовки. Він хотів більше часу проводити вдома, з сім’єю, а Катерина тільки починала будувати кар’єру. Амбітна жінка не змогла відмовитися від професійного успіху заради родини. Тож пара прийняла рішення розлучитися.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?