“Ми не пара”: розкрито справжню причину розпаду союзу Потапа та Насті Каменських – все, як співалося у пісні

Відомий український блогер Богдан Беспалов натякнув публіці, що Потап та Настя Каменських вже нібито офіційно розлучилися, утім, вирішили зробити це тихо та без публічних з'ясувань стосунків.

Чутки про імовірне розлучення знаменитого українського подружжя ширяться вже понад шість місяців. В березні 2023 року український блогер Богдан Беспалов вперше заговорив про розпад союзу Потапа та Насті Каменських. Він, за інформацією своїх “кошенят”, які співпрацювали із зірками, доповів, що Олексій, попри те, що був в офіційному шлюбі з Настею зраджував їй, тому це і могло стати причиною їхнього розставання.

Потап розсекретив автора пісень Каменських
Розкрито справжню причину розпаду союзу Потапа та Насті Каменських

Блогер підкреслив, що Каменських не змогла пробачити зраду Потапенку через те, що дівчина, з якою він нібито проводив час на стороні, була дуже близька співачці. Беспалов зауважив, що раніше Настя все спускала з рук Олексію, тому що цей шлюб базувався на вигідних їм умовах, де немає поваги, кохання та розуміння.

Цього разу Богдан Беспалов у своєму каналі в Telegram знову нагадав про офіційне розлучення Потапа та Насті Каменських. Чоловік оприлюднив кадр з кліпу на їхню пісню “Не пара”, ще за часів існування гурту “Потап і Настя”, сказавши, що в ньому якраз висвітлено реальну ситуацію в стосунках подружжя.

Розкрито справжню причину розпаду союзу Потапа та Насті Каменських

Однак варто наголосити, що сама Настя Каменських заперечила факт розлучення з Олексієм Потапенком в інтерв’ю у телеведучої та громадської діячки Маші Єфросиніної, а Потап намагається більше оприлюднювати романтичні світлини з дружиною, аби відвести всі підозри. Також і Потап неодноразово говорив, що розлучатися з коханою не планує. Утім, де ж правда, час покаже, оскільки чутки так і можуть залишитися лишень чутками.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.