“Брехло”: Оля Полякова висловилася про Володимира Остапчука та його особисте життя – розклала все по полицях

Українська артистка Оля Полякова відверто розповіла, як насправді ставиться до шоумена Володимира Остапчука та його особистого життя. Співачка вважає, що телеведучий не є щирим з публікою.

У новому випуску шоу “Дорослі дівчата” телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна разом з її хорошою подругою, виконавицею Олею Поляковою обговорювали тему брехні в суспільстві. Кожна мала, що розповісти з власного досвіду, а також не оминули розмов про своїх колег з шоу-бізнесу.

Оля Полякова не стримала емоцій та чесно розповіла, як ставиться до відомого українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука. Так, співачка вважає його “брехлом”, оскільки, бувши в розлученні з першою дружиною Оленою Войченко, чоловік у своєму інтерв’ю запевняв українську публіку, що у них в сімейному житті все гаразд, хоча сам вже 6 місяців жив з іншою.

Оля Полякова
Оля Полякова висловилася про Володимира Остапчука та його особисте життя

Телеведуча Маша Єфросиніна зазначила, що тільки шоумену та його совісті доведеться з цим жити. До слова, 25 жовтня 2019 року вийшло інтерв’ю Єфросиніної з Володимиром Остапчуком, де він розповідав про ідилію у шлюбі з Оленою Войченко. І що найцікавіше, саме того дня чоловік нарешті зізнався, що вони з дружиною розлучаються після 12 років подружнього життя. У пари народилося двоє дітей: донька Емілія 2013 року народження та син Еван-Олександр, який вперше побачив цей світ у 2018 році.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Причиною цьому, по розповідях самої Олени, стали зради з боку Володимира. Жінка не приховала, що спочатку пробачала все колишньому чоловіку, адже він щиро просив вибачення та обіцяв, що зміниться. В медійному світі це розлучення виявилося одним з найскандальнішим, оскільки публічних з’ясувань стосунків між експодружжям було не уникнути.

Остапчук розійшовся з Христиною Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

У 2020 році шоумен одружився вдруге. Його обраницею стала нотаріус Христина Горняк. Однак і цей шлюб не увінчався успіхом, адже вже у 2022 році пара зізналася, що розлучається. Наразі знаменитість перебуває у стосунках з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.