Що приховує особисте життя молодого актора Тараса Цимбалюка: дівчина розповіла секрет зіркового бойфренда

Зірка телесеріалу "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розлучився з дружиною після 4 років спільного життя. Нещодавно актор показав шанувальникам нову обраницю та розкрив деталі їхніх стосунків.

Перший шлюб Тараса Цимбалюка

Відомий український актор Тарас Цимбалюк вже двічі був одружений. Чоловік не любить розповсюджуватись на тему перших серйозних стосунків, проте відомо, що обраницею актора стала його однокурсниця. Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” протягом 1,5 року був одружений з дівчиною на ім’я Ангеліна.

На проєкті “Мій секрет” актор розкрив причину розлучення. За словами Цимбалюка, пішов від коханої, бо “не нагулявся”. Чоловік відверто зізнався, що це поспішне рішення, яке не було його щирою ініціативою.

“Ми були абсолютно різні, мене тягнуло до інших жінок. Я розумів, що це взагалі не моя дівчина. Мами, бабусі постійно казали нам, що робити”, – поділився Тарас.

Дівчина видала всі секрети: з ким живе 33-річний актор Тарас Цимбалюк
Дівчина видала всі секрети: з ким живе 33-річний актор Тарас Цимбалюк

Вже через кілька місяців після весілля, актора почали переслідувати думки, що він зробив це дарма. Тож саме він зробив перший крок до розмови про розлучення. Згодом пара роз’їхалась та більше не спілкувалась.

Другий шлюб Тараса Цимбалюка

Невдовзі Тарас Цимбалюк знайшов нове кохання. Другою обраницею актора стала візажистка Тіна Антоненко. Пара влаштувала розкішне весілля у Карпатах, проте ці стосунки також не були довготривалими.

В одному з інтерв’ю знаменитість зізнався, що причиною розлучення, після 4 років спільного життя, стали проблеми, які час від часу виникали в їхніх стосунках.

Дівчина видала всі секрети: з ким живе 33-річний актор Тарас Цимбалюк
Дівчина видала всі секрети: з ким живе 33-річний актор Тарас Цимбалюк

“Ми дуже мало з Тіною розмовляли в моменти, коли нам потрібно було щось обговорити або виникали якісь непорозуміння. Ми іноді “консервували” речі, які треба було одразу вирішити. Виношували їх, і вони набували абсолютно інші форми”, – зізнається артист.

Ініціатором розриву вдруге став Цимбалюк.

Нові стосунки Тараса Цимбалюка

За 4 місяці після чергового розлучення, актор зустрів бізнесвумен Світлану Готочкіну. Тараса та Світлану познайомила спільна подруга, вони одразу звернули увагу одне на одного, а після тривалого спілкування онлайн, пара закрутила роман.

Дівчина видала всі секрети: з ким живе 33-річний актор Тарас Цимбалюк
Дівчина видала всі секрети: з ким живе 33-річний актор Тарас Цимбалюк

Чоловік зізнався, що ці стосунки перевершили усі його очікування. Наразі актор не бажає публічно коментувати цю тему, адже “це в категорії дуже особистого”. Проте кохана Тараса так не вважає, нещодавно дівчина поділилась у своїх соцмережах, що вже протягом року зустрічається з Цимбалюком. Також Світлана розсекретила, що вони живуть разом, хоча ще кілька місяців тому актор заперечував цей факт. Готочкіна має власний бізнес у Варшаві, тож вимушена часто їздити за кордон. Утім, коли вона в Києві – мешкає разом із зірковим коханим під одним дахом.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.