Як їй це вдається: Пугачова на восьмому десятку показала обличчя крупним планом – виглядає ровесницею доньки

Після від'їзду з Росії, 74-річна Алла Пугачова веде насичене яскраве життя, що позначилася навіть на зовнішності. Як реагують на це у її рідній країні.

Після того, як Алла Пугачова слідом за своїм чоловіком – Максимом Галкіним покинула Росію, висловивши таким чином своє ставлення до війни в Україні, розв’язану путінським режимом, її співвітчизники розділилися на два протилежні табори. Одна частина продовжує захоплюватися її творчістю, а також сміливістю та твердою позицією, друга ж стала люто її ненавидіти. Саме ця категорія людей першими приходять у коментарі, щойно Примадонна виходить на зв’язок.

Так, напередодні Алла Пугачова оприлюднила нове фото, де виявилася в ефектному вбранні та із помітно помолоділим обличчям. Як з’ясувалося, селфі було зроблено перед виходом на концерт, присвячений Дню народження її друга – Андрія Макаревича.

“Будемо гуляти “Поки не тьмяніє світло, доки горить свічка”. Всім привіт”, – написала Примадонна і поїхала на захід.

Поки зіркове сімейство разом із друзями святкували ювілей Макаревича в оточенні шанувальників, у коментарі відразу набігли її “лютоненависники” та фанати. Розгорілися справжні пристрасті.

Алла Пугачова та Максим Галкін на дні народження Андрія Макаревича
Алла Пугачова та Максим Галкін на дні народження Андрія Макаревича

“Та нікому немає більше справи, куди ви там зібралися з Галкіним. Як Батьківщину “поливати” Ви перші”, “Коли немає справи, то взагалі мовчать та ні помічають. Вам є справа, і це видно з вашої стурбованості. Вибачте, але їй і Галкіну ви взагалі не знайомі, тому й не пишуть про вас”, “Дуже любила, просто захоплювалася, але… але, кожен пожинає те, що сам же сіє… Ви зробили велику помилку, Алла Борисівно, Ви плюнули у народ, який Вас обожнював, Ви зрадили цей народ і підтримали ворога і народ Вам цього вже не пробачить… Що в результаті? Циганська старість, порожні бравади, а в душі туга, туга за тим безмежним народним коханням і рідними просторами”, “А якого ворога вона підтримала? З цього моменту детальніше”, – писали у коментарях.

До речі, поки в коментарях під знімком відбувалися суперечки, молода та квітуча Пугачова продовжувала насолоджуватися життям у вільній країні. А те, що колишні співвітчизники обливають її брудом під її постами, їй глибоко начхати.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.