Ніхто не хоче розкривати цей секрет: Аніта Луценко розповіла, як їсти і залишатися стрункою та підтягнутою

Знаменита українська тренерка Аніта Луценко знайшла спосіб, як їсти та худнути, а також розповіла про вправи, які допоможуть зберегти струнку фігуру.

Якість харчування напряму впливає не тільки на наше здоров’я та зовнішній вигляд, але й на ментальність. Завдяки здоровим продуктам ми можемо зберегти свою молодість, допомогти шкірі залишатися пружною та чистою, завадити віковому руйнуванню скелета, залишатися стрункими, сильними, і при цьому привабливими.

Звичайно, дані знання охоплюють неймовірну кількість різноманітних сфер, які зачіпають як фітнес, так і нутриціологію. І, безперечно, знайти дійсно хорошого спеціаліста, який зможе поєднати усі ці знання в одну техніку, яка допоможе спіймати усіх зайців одночасно – не так вже й просто. Що вже казати про вартість таких послуг!

Аніта Луценко розповіла основні секрети схуднення та збереження молодості

Аніта Луценко розповіла основні секрети схуднення та збереження молодості

Нещодавно Аніта Луценко анонсувала одразу декілька авторських проєктів, які допоможуть усім бажаючим привести себе до бажаної форми, а також зберегти свої здоров’я та красу. При цьому вартість цих уроків суто символічна.

Аніта Луценко розповіла основні секрети схуднення та збереження молодості

Більшість людей, які активно займаються спортом і слідкують за своєю фізичною активністю знають, що це дуже непросто знайти комплекс занять, котрі ефективно допомагають привести себе до форми, а також скоригувати фігуру. Ба більше, маючи недостатню кількість знань, можна навіть навпаки – досягти небажаних результатів.

Аніта Луценко розповіла основні секрети схуднення та збереження молодості

У цьому питанні Аніта Луценко також пропонує свою допомогу. Завдяки урокам тренерки усі бажаючі матимуть змогу отримати від популярного спеціаліста, який не словом, а своїм зовнішнім виглядом може довести ефективність власних технік, розкішну фігуру, не нехтуючи при цьому власним здоровʼям та самопочуттям.

Аніта Луценко розповіла основні секрети схуднення та збереження молодості

І чекати на дані івенти довго не доведеться, адже деякі з них вже доступні.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.