Лікується від рідкісної хвороби, відпустив довге волосся і мовчить, як риба: куди пропав Олег Винник

Відомий український виконавець Олег Виник наробив чимало шуму 2 роки тому, коли раптово зник з інформаційного простору і не давав про себе знати.

В Україні Олег Винник став популярним вже після успіху в Німеччині. Як відомо, зірка спочатку побудував театральну кар’єру в Берліні, і лише після прийняв рішення повернутися до Батьківщини і стати зіркою тут.

В нього це вийшло на диво швидко. Даний феномен вражав навіть бувалих зірок, які пройшли дуже непростий шлях до слави. Олегу ж вона далася доволі швидко. Можливо тому він так само легко її відпустив?

Олег Винник розповів, куди зник та чим займається

Олег Винник розповів про талановиту співачку, що стала його дружиною
 Олег Винник розповів, куди зник та чим займається

Так, після 24 лютого фанати зірки почали помічати, що він зник з інформаційного простору, і окрім єдиної публікації, яка з’явилася на той час на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, від нього не було взагалі жодних новин. Згодом стало відомо, що нібито зірка перебрався до Німеччини, і взагалі пішла мова, що в нього німецький паспорт.

Тоді команда співака дала офіційний коментар, в якому заперечувала наявність у Олега іншого громадянства. Але правда була в тому, що Винник дійсно знаходився в Берліні. Саме там в нього є нерухомість і навіть студія звукозапису.

Сам співак не поспішав зв’язуватися зі своїми шанувальниками. І лише у відповідь на бурхливий скандал в травні, коли стало очевидно, що Олег втік, його адвокат заявила, що нібито зірка знаходиться в Німеччині на лікуванні. Але діагноз називати відмовилася.

Єдиний інтерв’ю, яке Олег дав після цієї новини також не пролило світло на цей момент. Досі невідомо, чим хворіє зірка, і в мережі з’являлася маса версій: від раку до поганих звичок.

За ці 2 роки Олег встиг серйозно змінитися. Він відростив собі волосся, почав рідше голитися, в нього можна побачити сивину. Стиль одягу в нього зазвичай спортивний. І ці зміни помітні лише завдяки тому, що виконавець час від часу фотографуються з волонтерами, яким передає автомобілі. На даний момент це поки що єдина підтримка, яку Винник афішує.

Але шанувальники вірять, що зірка насправді робить набагато більше.

Схожі статті

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.