Неприємний післясмак: за що Хюррем Султан досі соромно після закінчення серіалу “Величне століття”?

Популярна турецька зірка Мерʼєм Узерлі розповіла, за що їй соромно у серіалі "Величне століття". Виявляється, під час знімального процесу стався незвичайний казус.

Популярна акторка турецького-німецького походження Мар’єм Узерлі ніколи не приховувала, що набрала вагу на зйомках серіалу Величне століття, адже саме така задача перед нею стояла. Як матір п’ятьох дітей акторка мала виглядати більше, ніж в першому сезоні.

Подейкували, що для цього акторці спеціально приносили на майданчик шоколад, який вона просто обожнювала, із апетитом з’їдала, адже до цього постійно сиділа на дієті.

Мерʼєм Узерлі розповіла, за що їй соромно у серіалі Величне століття

Мерʼєм Узерлі розповіла, чому в неї не склалися стосунки з колегами по серіалу
Мерʼєм Узерлі розповіла, за що їй соромно у серіалі Величне століття

Втім, пізніше це далося взнаки прямо перед великою знімальною групою. Якось акторка зізналася, що в неї стався дуже неприємний казус, за який їй досі соромно.

Сукні для акторки відшукали по старим міркам, а вона продовжувала набирати вагу. Зовсім не дивно, що в якийсь момент наряди просто перестали бути їй по фігурі.

Тож коли Узерлі готували до наступної сцени, акторка ненароком осоромилася, адже сукня на ній просто порвалася. Зірка в неї не влізла, а тому наряд довелося підшивати, не відходячи від акторки.

Мерʼєм Узерлі зʼявилася на кінофестивалі зі змінами у зовнішності
Мерʼєм Узерлі розповіла, за що їй соромно у серіалі Величне століття

Нагадуємо, що ім’я Узерлі свого часу в турецькому кінематографі набуло трохи скандального відтінку. Сталося це не просто так. Справа в тому, що акторка вирішила піти з касту прямо посеред знімального сезону, адже турецькі серіали проходять через процес виробництва, у той самий час, як актори продовжують працювати.

Завдяки такому підходу продюсером вдається розтягнути шоу настільки довго, наскільки зацікавлений глядач. Таким чином кінокомпанії мають великі доходи, і мінімальні збитки. Але вчинок зірки поставив під питання майбутнє серіалу. Через що, звісно усі інші її колеги могли залишитися без роботи. Після цього Узерлі не мала жодних крупних контрактів, і хіба що знімалася для реклами.

Схожі статті

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.