Єгор Гордєєв переказав свою останню розмову з танцюристом Владом Ямою, який втік у США: “Жив у бульбашці”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордіїв вперше розповів про те, що йому сказав Влад Яма. Хореограф понад 2 роки проживає за кордоном.

Знаменитий український шоумен Єгор Гордєєв доволі щільно спілкувався з Владом Ямою, адже свого часу взяв його на роботу ведучим ранкового шоу.

Однак, вже через рік танцюрист звільнився, потім поїхав до Сполучених Штатів Америки, і можна сказати, що звідти не повернувся, адже після 24 лютого повністю емігрував до Флориди.

Хореограф наполягає на тому, що відчуваю себе набагато корисніше саме в Штатах. Мовляв, там він може заробити гроші, яким потім передає на благодійність в Україну.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв розповів, про що говорив з Владою Ямою востаннє

Влад Яма зізнався, в якому місті США укорінився після виїзду
Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв розповів, про що говорив з Владою Ямою востаннє

Однак, днями Єгор дав ексклюзивний коментар на рахунок свого колеги, і вразив вмістом їхньої останньої бесіди. Виявляється, чоловіки поспілкувалися, і Гордєєв зміг зробити деякий висновок про зірку. Зокрема, знаменитість зауважив, що Влада має цікавити його власна думка про себе, а не інших людей.

“Важливо, як до цього ставиться сам Влад. Це його життя, він зробив свій вибір. А реакція суспільства зрозуміла теж. Я думаю, що Влад не до кінця зіставляє якісь моменти, прогнозує реакції аудиторії. Можливо, тому що задовго жив у якісь своїй бульбашці. І в програмі “Твій день”, до речі, йому з цієї бульбашки довелося теж виходити”

Нагадуємо, що неодноразово Влада публічно критикували зірки, які ділилися своїм нерозумінням того, як хореограф, маючи таку тверду громадянську позицію, в результаті просто втік за кордон і за увесь час навіть не з’являвся в Києві.

При цьому хореограф здебільшого не реагував на критику своїх колег, але в той самий час користувачам давав жорстку відповідь. Його дружина Ліліана через деякий час також долучилася до обговорень та неодноразово вступалася за свого обранця.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.