Ведучий “Сніданку з 1+1” зізнався, чому Руслана Писанка приховувала онкологію: “Не виказувала цього ніяк”

Телеведучий Єгор Гордєєв розповів, яким чином він дізнався про хворобу телезірки та пояснив, чому його колега відмовлялася розголошувати свій діагноз.

Українська акторка та ведуча Руслана Писанка пішла з життя раптово. Її забрала тяжка хвороба, з якою жінці не вдалося впоратися. В липні 2022 року вона померла через онкологію. Більшість навіть не здогадувалася, що Руслана має серйозні проблеми зі здоров’ям. Вона не бажала ділитися цим з оточенням. Її колега Єгор Гордєєв, один з небагатьох, хто знав та допомагав Писанці в останні місяці її життя. У інтерв’ю для OBOZ.UА, він розповів, чому жінка мовчала та приховувала свою недугу.

Чому Руслана Писанка мовчала про свою хворобу
Чому Руслана Писанка мовчала про свою хворобу

Єгор з позитивом та захватом згадує про роботу з Русланою. На його думку, вона була одним із найкращих гравців, яка легко розуміла завдання та без зайвих клопотів їх виконувала. Попри чималу різницю в віці, колегам було легко співпрацювати. Чоловік пригадав, як одного разу Писанка буквально врятувала проєкт. На майданчику не клеїлася робота, а жінка професійно влилася в кадр та налагодила роботу.

Чому Руслана Писанка мовчала про свою хворобу
Чому Руслана Писанка мовчала про свою хворобу

Гордєєв розповів, що перед смертю часто контактував з жінкою. Він допомагав зірці, коли та перебувала у Німеччині. За словами продюсера, вона свідомо прийняла рішення про замовчування своєї хвороби. Руслана не хотіла передавати своє горе оточуючим. До останнього жінка дарувала тільки позитив та радість. Єгор з повагою поставився до її вибору, більш того, телеведучий вважає його правильним.

“Руся до останнього, навіть, коли виходила в ефір на дві хвилини вже з лікарняної палати, готувалася. І мало хто знав, які це були пекельні приготування, як їй було важко це робити фізично. Але вона робила і дарувала радість, свято, оптимізм”, – розповів Єгор.

Чому Руслана Писанка мовчала про свою хворобу
Чому Руслана Писанка мовчала про свою хворобу

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.