43-річна Тоня Матвієнко розповіла, чому її мама була проти Арсена Мірзояна: “Була незгодна з вибором”

Виконавиця не стала приховувати правду та розповіла, як її Ніна Матвієнко відреагувала на звістку про нового обранця. Чи зраділа легендарна співачка?

Подружжя Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко вже 7 років в офіційному шлюбі. Вони кохають одне одного та виховують спільну доньку Ніну. Проте, починалося все не так безхмарно.

Пара познайомилася під час участі в вокальному проєкті “Голос країни”, де часто спілкувалися. Поступово в їх серцях зароджувалося кохання. Але, була проблема. Арсен вже мав дружину й двох дітей. Пара довго вагалася чи варто починати ці стосунки, проте артисти зрозуміли, що не можуть один без одного.

Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу
Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу

Тоді, виникло наступне питання: як сприймуть рідні та публіка їх союз? Про враження своєї мами від новини, Тоня розповіла під час інтерв’ю Олексію Суханову. Жінка не стала приховувати, що мати не була у захваті від вибору доньки. Вона розуміла наслідки, адже була впевнена, що оточення не прийме їх стосунків.

“Вона мені казала: “Ти все обдумай, чи воно тобі треба”. А я казала, що я його кохаю. “Чи ти переживеш, що скаже суспільство про вашу історію?”. Я сказала: “Я все витримаю”, – розповіла жінка”, – пригадала Тоня.

Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу
Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу

В результаті, Мірзоян покинув родину заради нового кохання. Поступово стосунки з тещею налагодилися. Тоня запевняє, що вони дуже толерантно відносилися один до одного, а сам Арсен охарактеризував їх стосунки, як дуже спокійні та неконфліктні. Чоловік розповів, що Ніна Митрофанівна була дуже мудрою людиною та вміла радіти за близьких. Інколи між ними виникали сварки, але тільки на побутові теми.

“Вона мудра жінка. Багато чого бачила в цьому житті. Якщо все добре – вона просто радіє. Як буддисти”, – пригадав Арсен.

Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу
Тоня Матвієнко розповіла про ставлення матері до її другого шлюбу

Схожі статті

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.