Спартак Суббота одружується вдруге: скандальний “психолог” неочікувано зробив пропозицію та показав наречену

Скандальний "психолог" Спартак Суббота неочікувано заявив, що одружується. Інформацію про це блогер опублікував у Instagram та представив свою наречену підписникам.

Після гучного скандалу з масштабним викриттям псевдопсихолога Спартака Субботи, він протягом тривалого часу залишався в тіні. Наразі чоловік продовжує публікувати ролики на тему психології, однак тепер вони не користуються шаленою популярністю, як це було раніше.

Вчора, 15 квітня Суббота неочікувано заявив, що одружується. Новина привернула увагу користувачів, адже раніше Спартак не розповсюджувався на тему особистого життя. У Insta-stories блогер опублікував знімки зі своєю обраницею. На першому фото пара позує в обіймах одне одного, а на наступній світлині можна побачити каблучку, що красується на безіменному пальці дівчини. Знімок доповнив лаконічний підпис “так”, що дав шанувальникам зрозуміти – Спартак Суббота зробив пропозицію.

Спартак Суббота одружується вдруге на інста-моделі
Спартак Суббота одружується вдруге на інста-моделі

Також на знімку була позначка профілю нареченої Спартака. В описі профілю дівчини зазначено, що її звати Єлизавета Комар. На сторінці можна побачити понад 100 знімків, які виконані досить якісно. Це може свідчити про те, що дівчина цікавиться фотографуванням та моделінгом. Також Єлизавета багато подорожує та публікує фото-спогади в особистий блог.

Колишня дружина Спартака Субботи

Нагадаємо, Спартак Суббота робить пропозицію не вперше. На початку 2023 року “психолог” дав інтерв’ю Еммі Антонюк, в рамках YouTube-проєкту “Це ніхто не буде дивитись”. В розмові чоловік мало не вперше зачепив тему особистого життя та розкрив кілька деталей про свій попередній шлюб.

Ексдружину Спартака звати Анна, родом вона з Луцька. Пара познайомилась завдяки спільним друзям. За словами Субботи, вони перебували в стосунках не надто довго, проте вже тоді він наважився зробити дівчині пропозицію. Їхній шлюб тривав протягом 2 років. Як розповідав блогер, Анна неабияк йому подобалась, також цікавилась психологією, мала приємну зовнішність та була цікавою в спілкуванні. Проте парі довелось розлучитись через різне бачення сім’ї.

“У нас дуже різні погляди на майбутнє, на сім’ю, на життя, і я просто вкрав би її молодість. Наприклад, мені не хочеться заводити дітей, і я навіть не дозволяю собі заводити домашню тварину. Я її приречу на страждання, бо я не дам їй те, що треба”, – коментував Спартак Суббота.

Спартак Суббота одружується вдруге на інста-моделі
Спартак Суббота одружується вдруге на інста-моделі

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.